Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Gökhan Özoğuz’un Ahbap soruşturmasındaki savcılık ifadesi ortaya çıktı

Ahbap Derneği’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında savcılıkta ifade veren şarkıcı Gökhan Özoğuz, "Haluk Levent veya dernek üyeleri ile herhangi bir tanışıklığım yoktur. Şahsıma ait banka hesapları mevcuttur. Bu hesaplar üzerinden Haluk Levent, Oğuzhan Uğur veya Ahbap Derneği'ne ait herhangi bir hesap üzerinden para transferim olmamıştır" dedi.

ABONE OL
Ceren KÜP- Mehmet ALA / İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında şarkıcı Gökhan Özoğuz İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade verdi. Özoğuz'un savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı.

'HALUK LEVENT VE DERNEK ÜYELERİYLE TANIŞIKLIĞIM YOK'

Gökhan Özoğuz, “Haluk Levent veya dernek üyeleri ile herhangi bir tanışıklığım yoktur. Şahsıma ait banka hesapları mevcuttur. Bu hesaplar üzerinden Haluk Levent, Oğuzhan Uğur veya Ahbap Derneği'ne ait herhangi bir hesap üzerinden para transferim olmamıştır. Çünkü kendileri ile herhangi bir iş ilişkim olmamıştır." dedi.

'DEPREM PAYLAŞIMIM YALNIZCA AHBAP’A YÖNELİK DEĞİLDİ'

Özoğuz, “Paylaşımda da görüleceği üzerine sadece Ahbap’a yönelik bir paylaşım olmamakla deprem nedeni ile yardımda bulunulan tüm dernek ve kurumları etiketledim. Yardım dışında bir niyet içerisinde olsaydım AFAD ve Kızılay gibi kurumları hiç belirtmezdim. Sosyal medya platformunda yapılan paylaşımda ‘Korkunç şeyler yaşandı ve yaşanıyor. Gerçekten de hayatımda ülkeyi bu kadar sahipsiz hissediyorum’ şeklinde bir söylemim oldu ancak bunu kesinlikle Türkiye Cumhuriyeti ve herhangi bir kamu kurumu için belirtmedim” dedi.

 

İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gökhan Özoğuz adliyeden ayrıldı.

Diğer Haberler

  1. Batman merkezli 10 ilde yasadışı bahis operasyonu: 32 gözaltı
  2. Başsavcılık, Kozinoğlu'nun Adli Tıp Kurumu raporuna itiraz edecek
  3. 10 araca çarpan sürücü lastiklerine ateş edilerek yakalandı; olay anı kamerada
  4. Antalya'da yapı market yangında küle döndü
  5. Fonların tasfiye sürecinde toplam 446 bin 40 yatırımcıya ödeme yapıldı
  6. Mersin'de telefon dolandırıcılığı operasyonu: 13 gözaltı
  7. Tepebaşı Belediyesi'nde zimmet davası; 5 sanığa tahliye
  8. Kaşif Kozinoğlu'nun kalp hastalığı sonucu hayatını kaybettiği belirlendi
  9. Prof. Dr. Murat Şeker: 150 uçaklık siparişimizi kesinleştirdik
  10. Emir Sarıgül hakkında tahliye kararı

© Copyright 2026

DHA