Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti

Gazeteci Güneri Cıvaoğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında hayatını kaybetti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA) Hasan YILDIRIM/İSTANBUL, (DHA)-

GÜNERİ CIVAOĞLU KİMDİR

30 Temmuz 1939'da Ankara'da dünyaya gelen Güneri Cıvaoğlu gazeteci, avukat, haber ve televizyon sunucusu görevlerini başarıyla gerçekleştirdi.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenciyken çalışmaya başlayan Cıvaoğlu, Akis dergisi ve Yeni İstanbul gazetesinde muhabir olarak gazeteciliğe adım attı.

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nun kuruluş sürecinde sabah haberlerini hazırlayan ekipte yer aldı. Strasbourg Üniversitesi'nde bir süre ekonomi okudu. Tercüman gazetesinin genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Güneş gazetesinin ortakları arasındaydı ve uzun süre genel yayın yönetmenliğini de bizzat yürüttü. 1996'dan beri Milliyet gazetesinin başyazarıdır. Kanal D'de ana haber bülteninin sunuculuğunu yaptı. Aynı kanalda 'Durum' başlıklı televizyon programını sunan Cıvaoğlu 'Şeffaf Oda' programı ile başka kanallarda da devam etti.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Gazeteci ve televizyon programcısı Güneri Cıvaoğlu(85) tedavi gördüğü hastanede sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cıvaoğlu’nun cenazesi hastaneden alınarak Zincirlikuyu Mezarlığı Gasilhanesi'ne götürüldü. Güneri Cıvaoğlu için 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Milliyet Gazetesi önünde tören düzenlenecek. Gazeteci Güneri Cıvaoğlu'nun cenazesi Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Diğer Haberler

  1. 'Çocuklar Güvende' ekipleri, 9 bin 842 çocuğu spora ve sosyal faaliyetlere yönlendirdi
  2. Kıyılarda amaç dışı kullanım önlenecek, vatandaşların ihtiyaçları karşılanacak
  3. Abdülhamid Han ile gurur dolu 4 yıl
  4. 7 ayda 138,7 milyon yolcu hava yolu ile seyahat etti
  5. Bursa'da meteor yağmuru izlendi
  6. Sakarya'da denize girişler yasaklandı
  7. Ticaret Bakanlığı, Endonezya için e-ticaret rehberi yayımladı
  8. Adana'da tünel çalışması sırasındaki göçükte ölü sayısı 2'ye yükseldi
  9. 'Sahte e-tebligat tuzağına düşmeyin
  10. Beyoğlu’nda vatandaşların kötü koku ihbarı yaptığı evde ceset bulundu

© Copyright 2026

DHA