Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Güngören'de kentsel dönüşümdeki binanın doğalgaz borularının kesimi sırasında patlama: 3 yaralı

Güngören'de kentsel dönüşüme giren binanın doğalgaz borularının kesimi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada yaralanan 3 işçi ambulansla hastaneye götürüldü.

ABONE OL
Özgür EREN-Emre KURT/İSTANBUL,(DHA)

Akıncılar Mahallesi Salcı Sokak'ta bulunan 5 katlı bina kentsel dönüşüm kapsamında boşaltıldı. Öğlen saatlerinde 3 işçi doğalgaz borularının sökümünü yaptığı sırada patlama meydana geldi. Patlamada 3 işçi de vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye götürdü. Polis ekipleri de binanın çevresinde güvenlik önlemi alırken olay ile ilgili soruşturma başlattı.

'PATLAMA SESİ DUYDUM'

Vildan Ünlü "Ben evdeydim, bir andan patlama sesini duydum. Büyük bir patlama sesi gelince inşaattan asansör düştü sandım. Meğer doğalgaz patlamış. 3 kişi yaralandı diye biliyorum’" dedi.




Diğer Haberler

  1. 2 kız çocuğunun etek altı görüntülerini çektiği iddia edilen şüpheli, vatandaşlar tarafından yakalandı
  2. İstanbul’da masaj salonları ve fuhuş yapılan mekanlara operasyon: 31 kişi yakalandı
  3. İstanbul’da pazar günü bisiklet ve koşu etkinliği için bazı yollar trafiğe kapanacak
  4. Sivrihisar Hava Gösterileri, havacılık tutkunlarını bir araya getirdi
  5. Eyüpsultan'da zincirleme kaza: 2 yaralı
  6. F1i’n efsane pilotu Felıpe Massa, İstanbul'da
  7. Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında Hasan Atilla Uğur’un ifadesi ortaya çıktı
  8. Sivas merkezli 7 ilde siber dolandırıcılık operasyonunda 5 tutuklama
  9. Mecidiyeköy’de hafif ticari araç alev alev yandı
  10. Bursa’da soğuk hava deposunda çıkan yangın söndürüldü

© Copyright 2026

DHA