Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Güngören'deki pitbull dehşeti: İkisi de tutuklandı

Güngören'de sokak üzerinde pitbull saldırısına uğrayan Yusuf Tekin hastaneye gidince 23 suç kaydı olduğu ve gasp suçundan arandığı ortaya çıktı. Polis, tedavisinin ardından Yusuf Tekin'i ve pitbull sahibi Hüseyin Hakan Aksu'yu gözaltına aldı. İki şüpheli de sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
Ahmet YEŞİLMEN/ İSTANBUL, (DHA)

Güngören'de geçen çarşamba günü Yusuf Tekin, sokak üzerinde ağızlıksız gezdirilen pitbullun saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Tekin, tedavi için hastaneye gidince 23 suç kaydı olduğu ve gasp suçundan arandığı öğrenildi. Polis ekipleri Yusuf Tekin'i gözaltına aldı. 9 suç kaydı olduğu belirlenen pitbullun sahibi Hüseyin Hakan Aksu da gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Yusuf Tekin gasp suçundan, Hüseyin Hakan Aksu ise kasten yaralama suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Pitbull ise belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü.

Diğer Haberler

  1. Porsuk Çayı kenarında telefonla konuşan kişiyi, ‘Sizin için yapıyorum’ diyerek suya itekledi
  2. Arkadaşını tüfekle yaralayıp kaçtı, 50 kamera görüntüsü izlenerek yakalandı
  3. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 'AK Belediyeciliği Yerinde Gör' programı
  4. Alkol içtikten sonra fenalaşıp, öldü
  5. Ankara’da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
  6. Denizde boğulma tehlikesi geçiren kuzenlerden biri kurtarıldı, diğeri kayıp
  7. Tartıştığı husumetlilerine tabancayla ateş açtı: 2 ölü
  8. Esenler'de 'kız meselesi' nedeniyle darbedilip, baltayla saldırdılar: 7 tutuklama
  9. Bakanlıktan Şanlıurfa Afet Konutları paylaşımı
  10. Kayseri’de biber gazlı ve bıçaklı cinayetin 2 şüphelisi yakalandı

© Copyright 2026

DHA