Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hamile kadının bebeğini kaybetmesine neden düğün magandası tutuklandı

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, düğünde havaya rastgele ateş açarak Zemzem Özdemir'in (42) yaralanmasına ve karnındaki 3 aylık bebeğinin ölümüne neden olan Fevzi Kara (48) tutuklandı, gözaltındaki Cuma K. (58) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
Ali LEYLAK/ŞANLIURFA, (DHA)-

Olay, 6 Mayıs'ta ilçeye bağlı Hamzababa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede düzenlenen düğünde gelin Saadet Karagöz’ün evine getirilmesi sırasında havaya rastgele ateş açıldı. Bu sırada gelinin ablası Zemzem Özdemir düğün alanında kardeşinin yerde sürüklenen duvağını toplamaya çalışırken, göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Halayların çekildiği sırada, Özdemir kanlar içinde yere yığıldı. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde maganda kurşunuyla yaralanan Özdemir için jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edilen ve 3 aylık hamile olduğu öğrenilen Özdemir, Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan kadın hayati tehlikesi nedeniyle Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Zemzem Özdemir'in bebeği kurtarılamadı. Zemzem Özdemir'in ise yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

GELENEK PİŞMANLIĞI

Öte yandan soruşturma başlatan jandarma ekipleri Cuma K. ve Fevzi Kara'yı gözaltına aldı. İlçe Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, bebeğini kaybeden anne için çok üzgün olduklarını, bir gelenek haline gelen düğünde silahla ateş etmenin pişmanlığını yaşadıklarını söyledi. Fevzi Kara tutuklanırken, Cuma K., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Başörtülü hakimler için 'reddi hakim' talebinde bulunan avukat hakkında suç duyurusu
  2. Ankara'da '19 Mayıs' coşkusu; Mor ve Ötesi konser verdi
  3. Pancar otu toplamak için çıktığı yaylada beyin kanaması geçiren kadını ekipler hastaneye ulaştırdı
  4. Kayseri'de yolun karşısına geçmeye çalışan anne- oğul otobüsün altında kalıp yaralandı
  5. Mardin'de silahla vurularak öldürülen güvenlik korucusu ile ilgili 5 şüpheli gözaltında
  6. Emine Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı
  7. Sultanbeyli'de eşinin kardeşlerinin satırlı saldırısına uğrayan bir kişi hayatını kaybetti
  8. Birlikte yaşadığı kadını öldürdü
  9. Kütahya'da PKK/KCK operasyonu: 12 gözaltı
  10. Gaziantep'te silahlı kavga; 5 yaralı

© Copyright 2024

DHA