Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Harem otogar işletmesi faaliyetlerini geçici olarak durdurdu

Harem Otogar İşletmesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan "şehirlerarası seyahat kısıtlaması" kararının ardından faaliyetlerini geçici olarak durdurdu. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Harem Otogarı'ndaki esnaf, "şehirlerarası seyahat kısıtlaması" getirilmesinin ardından yaptığı toplantıda, düşen yolcu sayılarını da göz önünde bulundurarak taşımacılık faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

ABONE OL
Murat KORKMAZ İstanbul DHA

Harem Otogarı'nda yazıhanesi bulunan Rıfat Göğebakan şu ifadeleri kullandı. "Yolcularımızın hepsini izin belgesi almaya yönlendirdik. Kimisini Kadıköy'e, Kartal'a, Üsküdar'a kaymakamlık bugün açık zaten bu günden sonra otobüs kaldırılmayacak. Zaten bugünde otobüs dolu olduğu için izin belgesini çıkardık. Yolcuların izin belgesi almadan seyahat etmesi yasak. İkinci bir emire kadar otobüslerimiz çalışmayacak" dedi.

Üsküdar Kaymakamlığı'na gönderilen yazıda şu ifadelere yer verilmişti: "Koronavirüs tedbirleri/otobüs seferleri ile ilgili genelgeye vermek amacıyla ayrıca arz talep olmadığından firmaların da görüşü alınarak, 28.03.2020 tarihinden itibaren ikinci bir emre kadar yazıhaneler kapalı tutulacak ve otobüs ile servis seferleri yapılmayacaktır."

Diğer Haberler

  1. Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı; 1 ölü, 4 yaralı
  2. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Malatya ve Kilis'te incelemelerde bulundu
  3. SMA’lı Uras Çağrı bebek için zaman daralıyor
  4. Samsun’da öğretmene şiddete sendikalardan ortak tepki
  5. Esenyurt'ta silahlı saldırı: 3 yaralı
  6. Başakşehir'de trafik kazası: 1 ölü 2 ağır yaralı
  7. Kızı ile torununu öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  8. ASKİ Genel Müdürü Akçay: Ankara'nın suyu en az 200 gün gider
  9. Sarıyer'de günü değiştirilen semt pazarının esnafı belediye binasının önünde eylem yaptı
  10. Ahmet Davutoğlu'nun yengesi son yolculuğuna uğurlandı

© Copyright 2025

DHA