Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hasta annesini acı çekmemesi, eşini de ona bakmadığı için öldürmüş

Mersin'de İrfan Özer (47), eşi Yasemin Özer (48) ile annesi Muzafer Özer'i (90), tabancayla öldürdü. Gözaltına alınan Özer'in, hastalanan annesini acı çekmemesi, eşini de bakımlarını yapmayı reddettiği için öldürdüğünü ileri sürdüğü öğrenildi.

ABONE OL
MERSİN, (DHA)

Olay, merkez Toroslar ilçesine bağlı Mithat Toroğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Özer ailesinin yaşadığı evden silah sesi duyan komşuları polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine eve giren ekipler, Muzafer Özer ile gelini Yasemin Özer'in cansız bedeniyle karşılaştı. Cenazeler incelemenin ardından otopsi işlemleri için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olayın şüphelisi olarak annesinin evinde yaşadığı İrfan Özer'i gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunda, annesini hastalığından dolayı acı çekmesin diye, eşini de annesine bakmadığı için öldürdüğünü ileri sürdüğü öğrenilen Özer, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Özer, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Kuyuya düşen yavru kedi, 2 saatlik çalışmayla kurtarıldı
  2. Hatay'da iş yeri yangını
  3. Hatay'da konteyner yangını
  4. Avcılar'da binanın boşluğuna düşen otomobilin sürücüsü yaralandı
  5. İletişim Başkanı Duran'dan 'Kara Ocak' paylaşımı
  6. Bitlis’te yol kenarında yaralı halde bulunan kurt, tedaviye alındı
  7. Tunceli’de 2 ayrı silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı
  8. Triatlon sporcusunun öldüğü kazada sanık hakim karşısına çıktı
  9. Şakalaşma kavgaya dönüştü; bıçakladığı arkadaşı öldü
  10. Demet’in katil zanlısı, cinayet anını hatırlamadığını öne sürdü

© Copyright 2026

DHA