Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hastane bahçesinde silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde Ali Dursun (50), hastane bahçesinde kamyonette tartıştığı E.A. tarafından tabancayla vuruldu. Ağır yaralanan Dursun (50) acil serviste doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

ABONE OL
İsa ÇİÇEK/ SAPANCA(Sakarya), (DHA)-

Olay saat 22.00 sıralarında Sapanca İlçe Devlet Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Kamyonetle hastaneye gelen Ali Dursun, aracın içerisinde E.A. isimli kişiyle tartıştı. Sebebi henüz belirlenemeyen tartışma sırasında E.A.’nın tabanca ile ateş açtı. Dursun, vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Silah sesleri çevrede endişe yaratırken, ağır yaralandığı belirlenen Dursun’a sağlık personeli hemen müdahale etti. Acil servise götürülen Dursun, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri güvenlik şeridi ile kapatılırken, hastane önünde güvenlik önlemi alındı. Ali Dursun’un cenazesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi. Polis olaydan sonra kaçan şüpheli E.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Diğer Haberler

  1. Şanlıurfa'da iki yolcu otobüsü çarpıştı: 13 yaralı
  2. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bazı metro seferleri ücretsiz olacak
  3. Diyarbakır’da iki kardeşin bıçaklı kavgası: 1 ölü
  4. Nusaybin’de iş yerine silahlı saldırı
  5. Bodrum’da 400 kilo bozuk ete el konuldu
  6. Bayrampaşa’da kadını darbeden şüpheliye müdahale eden polisleri yaralayan 4 şüpheli tutuklandı
  7. Kamu arazisinde yetiştirdiği Hint kenevirlerini sularken yakalandı
  8. Ordu'da hafif ticari araç takla attı: 5 yaralı
  9. Manisa’da polisten kaçarken kaza yapan uyuşturucu şüphelisi 3 kişi tutuklandı
  10. Kırklareli'de denizde boğulma tehlikesi geçiren 3 kişi kurtarıldı, 1 kişi kayıp

© Copyright 2026

DHA