Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hastane dönüşü feci kaza: Ölü ve yaralılar var

Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, ağaca çarptıktan sonra takla attı, araçtaki 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

ABONE OL
Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)

Kaza, saat 16.00 sıralarında, Denizli-Serinhisar yolunun Zeytinlik mevkisinde meydana geldi. Mehmet İşmal (42), rahatsızlanan babası Ethem İşmal'i (83), annesi Güllü İşmal (81) ile birlikte Acıpayam Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanedeki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesiyle eve dönen Mehmet İşmal, yönetimindeki 20 B 9209 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan araç, ağaca çarptıktan sonra takla attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Ethem İşmal'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı sürücü Mehmet İşmal ve annesi Güllü İşmal, yapılan ilk müdahalelerinin ardından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ethem İşmal'in cesedi, savcının incelemelerinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kameralarına kaydedildi.

Diğer Haberler

  1. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 89'a ulaştı
  2. Minibüs, ters yönde emniyet şeridinde ilerleyen motosikletle çarpıştı; 1 ölü
  3. Sağlık Bakanı Memişoğlu: Yaşanan göçükte maalesef 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir
  4. AK Parti'li İnan: Milletin iradesine sırtını dönenlerin, millet nezdinde hükmü kalmamıştır
  5. Beykoz’da eski nişanlısını bıçaklayarak öldüren sanığa müebbet hapis cezası
  6. Şarkıcı Güllü'nün ölümüne ilişkin dava başladı
  7. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 4 sanığa tahliye kararı
  8. Narin Güran davasında 15 sanığın yargılanmasına devam edildi
  9. Eski milletvekili Önlü, Tunceli’de gözaltına alındı
  10. Sinop’ta denizde kaybolan polis memurunu arama çalışmaları sürüyor

© Copyright 2026

DHA