Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hastanede yere düşen kadın tekniker hayatını kaybetti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde hastanede görevli anestezi teknikeri Güngör Dodak (39), bir hastanın ameliyatı için hazırlık yaparken yere düştü. Doktorların kalp masajına rağmen hayata döndürülemeyen Dodak’ın yaşamını yitirmesi hastanede büyük üzüntüye neden oldu.

ABONE OL
Bahattin ALBAYRAK/ NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

Nazilli Devlet Hastanesinde anestezi teknikeri olarak görev yapan Güngör Dodak, bir hastanın ameliyatı için hazırlık yaparken aniden yere düştü. Dodak’ın düştüğünü gören doktorlar, kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı. Dodak, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç teknikerin ölümü, hastanede büyük üzüntüye neden oldu. Dodak’ın cenazesi olay yeri incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Güngör Dodak’ın 6 ay önce evlendiği eşi Yunus Emre Dodak’ın da MR teknikeri olarak aynı hastanede görev yaptığı öğrenildi. Genç kadının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin ediliyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Diğer Haberler

  1. Denizli'de okul saldırılarıyla ilgili yanıltıcı paylaşımlar yapan 2 şüpheli gözaltına alındı
  2. Emekliliğine 1 ay kalan madenci, ocakta elektrik akımına kapılıp öldü
  3. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete'de
  4. Avustralya'dan gelen turistlere Türkiye’ye girişte vize muafiyeti
  5. Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik davada tanıklar dinlendi
  6. Bursa’daki ‘usulsüzlük’ ve ‘rüşvet’ soruşturmasında 3 kişi daha gözaltında
  7. 'Şiddet içerikli yayınlara kısıtlama getirilmeli'
  8. İmamoğlu'nun koruması: Kamera bantlama işi koruma ekibinin aldığı karar doğrultusunda yapılmıştır
  9. 2026 e-YDTS başvuruları başladı
  10. Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında jandarma 2 ayrı adreste arama yaptı

© Copyright 2026

DHA