Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hastaneye ateş açıp, o anları kaydeden 2 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'da özel hastaneye silahlı saldırı düzenleyip, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden 2 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
Gıyasettin TETİK- Seyfettin EKEN/ DİYARBAKIR, (DHA)-

Olay, 10 Temmuz’da gece saatlerinde Kayapınar ilçesi Şanlıurfa kara yolunda bulunan bir özel hastanenin önünde meydana geldi. Hastane önüne gelen iki şüpheli, yanlarında getirdikleri tabancalarla ateş açtı.

Şüpheliler, o anları da cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, hastanede hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından şüphelileri tespit etti. Takibe alınan 2 şüpheli, ekiplerin operasyonuyla yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Işıkhan: Sosyal güvenlik sistemimizi daha güçlü hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz
  2. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Terörsüz Türkiye, Bölgedeki Bütün İllerimizi Adeta Yıldız Gibi Parlatacak
  3. Havacılık Bilim Merkezi olarak kullanılan uçakta yangın
  4. KKTC’deki gemi kazasında ölen 5 çocuk annesi toprağa verildi
  5. Bursa’da orman yangını
  6. Manisa'da orman yangını
  7. Fethiye Körfezi'nde dip çamuru temizliği için çalışma başlıyor
  8. Kırmızı bültenle aranan şüpheli, kaldığı otelde yakalandı
  9. Vali Gül, Silivri'deki arama çalışmalarını kayıp gemi personelinin yakınlarıyla birlikte inceledi
  10. Bakan Kurum: DOA ile 200 milyondan fazla ambalaj topladık

© Copyright 2026

DHA