Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hatay'da baraj gölünde boğuldu

Hatay’ın Kumlu ilçesinde Reyhanlı Baraj Gölü'ne girdikten kısa süre sonra suda kaybolan yabancı uyruklu A.S.'nin cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
Ferhat DERVİŞOĞLU/KUMLU (Hatay), (DHA)-

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Keli Mahallesi'nde meydana geldi. Reyhanlı Baraj Gölü'ne giren bir kişinin bir süre sonra gözden kaybolduğunu gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sev edildi. Dalgıç itfaiye erlerinin yaptığı arama çalışmasında kaybolan erkeğin cansız bedeni bulundu. Ekiplerin yaptığı incelemede baraj gölünde boğulan kişinin yabancı uyruklu A.S. olduğu belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından A.S.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Dolmuş, gelin arabası oldu
  2. Parkta spor yaparken kalp krizi geçiren astsubay hayatını kaybetti
  3. Bursa’da sağanak hayatı olumsuz etkiledi
  4. Sanatçılardan Kahtalı Mıçe'nin mezarına ziyaret
  5. AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir, Adalar Belediyesi başkan vekili seçiminin ardından konuştu
  6. 'Siyasi parti broşürü' cinayetinde sanığa 16 yıl 8 ay hapis
  7. Gaziosmanpaşa’da iş yerinin önüne içinde el yapımı patlayıcının olduğu paketi bırakıp kaçtılar
  8. ‘Manifest’ grubu menajeri Tolga Akış’ın uyuşturucu testi negatif çıktı
  9. 'TENMAK Yurt İçi Lisans Başarı Bursu' hak sahipleri belirlendi
  10. Kocaeli'deki Ümitcan cinayetinde 3 sanığa ağırlaştırılmış müebbet istendi

© Copyright 2026

DHA