Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hataylılar bayram tatilinde sahillere akın etti

Hatay’da vatandaşlar Kurban Bayramı tatilinin ikinci gününde deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmak amacıyla sahil kesimlere akın etti.

ABONE OL
Alican GÜMÜŞ/ HATAY, (DHA)-

Dünyanın en uzun sahillerinden biri olan 14 Kilometrelik Hatay'ın Samandağ ilçesinde bulunan sahilinde Kurban Bayramı tatilinden dolayı park ve bahçelerde yoğunluk yaşandı.

Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının 24 derece, nem oranının yüzde 76'ya ulaştığı kentte, yerli ve yabancı tatilciler soluğu Samandağ Sahili'nde aldı.

Sahile gelenlerden bazıları Akdeniz'in mavi sularında kulaç atarken, bazıları güneşlenmeyi tercih etti, kimi ise şemsiyelerin altında manzaranın keyfini sürdü.

İlçede esnaf olan Bünyamin Reyhanoğulları, "Bayramın ikinci günü çok yoğun geçiyor vatandaşlar sahile geldi ve bazıları yüzerken bazıları ise yürümeyi tercih ediyor. Biz şuan çok memnunuz bu durumdan herkesin bayramını kutluyoruz" dedi.

Diğer Haberler

  1. Ankara’da yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 şüpheliden 17’si tutuklandı
  2. Gaziantep’te orman yangını; 4 dönüm alan zarar gördü
  3. Markette çakmak gazı soluyan 7 yaşındaki Mustafa Ali öldü
  4. Bakan Gürlek: 3 faili meçhul dosyayı daha aydınlattık
  5. Sermaye piyasası soruşturmasında Erdin Özel gözaltına alındı
  6. Malatya'da 3 aracın karıştığı kaza; 1 ölü
  7. Otomobil parçası bulundu, cinayet 11 yıl sonra çözüldü
  8. Eski eşinin tabancayla vurduğu Fatma, öldü
  9. Yolcu otobüsü yön tabelasının direğine çarptı: 11 yaralı
  10. Beyoğlu'nda asayiş denetimi; fuhuş pazarlığı dronla tespit edildi

© Copyright 2026

DHA