Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Havuzda boğulma tehlikesi yaşayan Yusuf'un beyin ölümü gerçekleşti

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde ailesiyle birlikte gittiği yüzme havuzunda boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki Yusuf Asaf Tiktaş’ın beyin ölümü gerçekleşti. Yusuf’un suda çırpındığı anlar ise havuzun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

ABONE OL
Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)

Olay, 7 Temmuz günü Şehzadeler ilçesi Karaağaçlı Mahallesi’nde meydana geldi. Yunusemre ilçesinde oturan Engin ve Saime Tiktaş çifti, çocukları Yusuf Asaf ile birlikte Karaağaçlı Mahallesi’ndeki özel bir yüzme havuzuna geldi. Öğle saatlerinde su kaydırağının bulunduğu havuza girip eğlenen Tiktaş çifti şezlongda dinlenirken, Yusuf Asaf Tiktaş ise su kaydırağından kaydıktan bir süre sonra havuzda çırpınmaya başladı. Çocuklarının çırpındığı fark eden aile, Yusuf'u havuzdan çıkarttı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Yusuf'u ambulansa alarak özel bir hastaneye götürdü. Burada ilk tedavisi yapılan Yusuf, daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 8 gündür yaşam mücadelesi veren Yusuf’un beyin ölümünün gerçekleştiğinin haberi aileye verildi. Acı haberi alan anne Saime ve baba Engin Tiktaş büyük üzüntü yaşadı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Beyin ölümü gerçekleşen Yusuf’un suda çırpındığı an, havuzun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, su kaydırağından havuza kayan Yusuf’un ardından çırpınmaya başladığı, bu sırada havuzda olan az sayıdıki kişinin durumu fark etmediği görülüyor. Kısa süre sonra aile havuza girerek Yusuf'u çıkarttığı görülüyor.

Diğer Haberler

  1. Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı; 1 ölü, 4 yaralı
  2. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Malatya ve Kilis'te incelemelerde bulundu
  3. SMA’lı Uras Çağrı bebek için zaman daralıyor
  4. Samsun’da öğretmene şiddete sendikalardan ortak tepki
  5. Esenyurt'ta silahlı saldırı: 3 yaralı
  6. Başakşehir'de trafik kazası: 1 ölü 2 ağır yaralı
  7. Kızı ile torununu öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  8. ASKİ Genel Müdürü Akçay: Ankara'nın suyu en az 200 gün gider
  9. Sarıyer'de günü değiştirilen semt pazarının esnafı belediye binasının önünde eylem yaptı
  10. Ahmet Davutoğlu'nun yengesi son yolculuğuna uğurlandı

© Copyright 2025

DHA