Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Helallik isteyip, 'Mezarımı yaptırmayın' notu bırakmıştı; cansız bedeni bulundu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde eylül ayında sosyal medya uygulamasında grup oluşturarak helallik isteyen, bir peçeteye de 'Mezarımı yaptırmayın. Hakkınızı helal edin' notu bırakarak ortadan kaybolan inşaat işçisi Halil İbrahim Öksüz'ün (22) cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA (Antalya), (DHA)-

Kumluca'ya bağlı Gödene Caddesi'nde oturan annesi Özlem Öksüz'ün yanına gelen inşaat işçisi Halil İbrahim Öksüz, 22 Eylül'de ortadan kayboldu. Bir sosyal medya uygulamasından babası, kız kardeşi ve birkaç arkadaşının bulunduğu grup oluşturarak, helallik isteyip, vedalaşan Halil İbrahim Öksüz'den bir daha haber alamayan yakınları, polise kayıp başvurusunda bulundu.

En son annesinin evinin yakınındaki bir markette görülen Öksüz'ün görüntüleri, güvenlik kamerasına yansıdı. Bir peçeteye 'Mezarımı yaptırmayın. Hakkınızı helal edin' notu bırakarak kaybolan Halil İbrahim Öksüz'ün en son telefon sinyalini Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde tespit eden ekipler aramalarını sürdürdü. Halil İbrahim Öksüz'ü arama çalışmaları sürerken, dün saat 15.00 sıralarında Kumluca'ya bağlı Sarnıçtepesi girişinde çam ağacına asılı bir erkek cesedi bulundu.

İhbarla olay yerine giden ekipler, cesedin Halil İbrahim Öksüz'e ait olduğunu belirledi. Cumhuriyet savcısının incelemesi sonrası Öksüz'ün cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.

Olayla ilgili incelemenin sürdüğü belirtildi.



Diğer Haberler

  1. Hafif ticari araç, köprüden baraj gölüne düştü; sürücü kurtarıldı
  2. Amasya'da minibüs tarlaya uçtu; 8 yaralı
  3. TTK'nin üç müessesesinden biri için ‘üretim durdurmanın iptali' kararı
  4. 'Bilim Kafe'de bağımlılıkla mücadele konferansı
  5. Apart otelin penceresinden çıktıktan sonra kaybolan Uğur'dan 15 gündür haber yok
  6. Sağlık ocağı inşaatında 3'üncü kattan düşen işçi öldü
  7. 67 ilde uyuşturucu operasyonu; 266 tutuklama
  8. Husumetlisini pastanede öldüren sanığa 10, ağabeyine 6 yıl 8 ay hapis cezası
  9. Yolu kardan kapanan köydeki hasta, ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı
  10. Katar'da mahsur kalan sporculardan iyi haber

© Copyright 2026

DHA