Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hemşirelerden 'Hemşireler Günü' için klip

Gazi Üniversitesi Hastanesi hemşireleri, 'Hemşireler Günü' nedeniyle, koronavirüs salgını sürecinde hastane koridorlarında verdikleri mücadeleyi klipte anlattı.

ABONE OL
ANKARA,(DHA)-

Gazi Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan hemşireler, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle hazırladıkları klipte, koronavirüs salgını sürecinde büyük fedakarlıklar gösteren meslektaşlarının mesajlarını paylaştı. Hemşire olmanın ne demek olduğunu birer cümleyle anlatan hemşireler, kamera karşısına geçerek bu zorlu günlerde mesleklerini büyük bir tutkuyla icra ettiklerini ifade etti. Koronavirüs salgını sürecinde hastane koridorlarında verdikleri mücadeleleri anlatan hemşirelerin kimi yaşadığı duygusal anları kimi ise mesleğinin güzel yanlarını da dile getirdi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ise, hemşirelerin göstermiş olduğu fedakarlığın paha biçilemez olduğu bu dönemde; mücadelelerinin farkında ve onların yanında olduklarını belirterek, "Bizler sağlığa uzanan bu yolda beraber yürüyen çalışma arkadaşlarıyız. Hiçbir koşulda hastalarını ihmal etmeyen özverili, fedakâr ve kahramanca çalışan tüm hemşirelerimizin ‘Hemşireler Günü' kutlu olsun" dedi. Yıldız, bu özel günün anısına hastanenin tüm bölümlerinde görev yapan hemşireler adına, üniversitenin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ankara'da oluşturulan hatıra ormanında fidanlar dikildiğini ve sertifikalarının da hemşirelere hediye edildiğini ifade etti.

Diğer Haberler

  1. Muayeneye giden doktordan meslektaşına saldırı iddiası; iki taraf da şikayetçi
  2. Şırnak’ta terör operasyonu: 10 gözaltı
  3. Şehit Astsubay Şen'in, 'Neredesin Sen' türküsünü söylerken görüntüsü ortaya çıktı
  4. Taksi plakası ilanıyla tuzak kurup öldürdü
  5. Tacizci sanılarak vahşice öldürülmüştü; sanıklara uygulanan iyi hal indirimine tepki
  6. Evinin çatısında makineli tüfek, yastık altında tabanca ele geçirildi
  7. MSB: Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
  8. Pendik'te elindeki taşla park halindeki araçlara böyle zarar verdi
  9. Kavgaya müdahale ederken yaralanan astsubay, şehit oldu
  10. Esila, çizdiği resimle ‘Ahmet Amca'yı hayata bağlamış

© Copyright 2024

DHA