Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hemşireye, terör örgütü propagandası yaptığı suçlamasıyla gözaltı

Kocaeli’de, sanal medya hesabından terör örgütü propagandası yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen hemşire İ.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
Erol POLAT/GEBZE (Kocaeli), (DHA)

Kocaeli’de bir kamu hastanesinde görevli hemşire İ.A. hakkında, sanal medyada yaptığı bir paylaşım nedeniyle adli ve idari soruşturma başlatıldı. İ.A., ‘Terör örgütü propagandası yapmak’ suçlamasıyla İstanbul'da gözaltına alınıp, Kocaeli’ye getirildi. İ.A.’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şöyle denildi:

“Bakanlığımız bünyesinde görev yapmakta olan ve sanal medya hesaplarında Devlet Memurları Kanunu ve Kamu Görevlisi Etik Davranış İlkelerine aykırı paylaşımlar nedeniyle personel ile ilgili gerekli adli ve idari soruşturma başlatılmış olup konu yakından takip edilmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.”

ADLİ KONTROLLE SERBEST

Kocaeli’de, sanal medya hesabından terör örgütü propagandası yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen hemşire İ.A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Sarıyer Kuzey Marmara Otoyolu'nda hafriyat kamyonunun çarptığı tabela devrildi; yol trafiğe kapatıldı
  2. Yaşamını yitiren AFAD personelinin cenaze namazını babası kıldırdı
  3. Güngören’de yıkım sırasında çöken apartman nedeniyle 2 bina tahliye edildi
  4. İletişim Başkanı Duran: Dezenformasyona hep birlikte 'dur' dememiz gerekiyor
  5. Doğa yürüyüşü sırasında kalp krizi geçirip ölen izci lideri son yolculuğuna uğurlandı
  6. Antalya’da 'Altunlar' suç örgütüne operasyon; 63 gözaltı
  7. Tavuk eti sektörüne rekabet operasyonu: 29 şüpheli serbest bırakıldı
  8. Sarıyer'de 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1'i ağır 4 yaralı
  9. Tartıştığı eşinin otomobilini yaktı
  10. Sultangazi'de yaşayan 'Demans' hastası İhsan Çakır 14 gündür kayıp; arama çalışmaları sürüyor

© Copyright 2026

DHA