Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

HES kodu uyarısı yapan halk otobüsü şoförünü darbettiler

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde HES kodu tanımlı aynı ulaşım kartı ile halk otobüsüne binmek isteyen iki kişi, kendilerini uyaran şoförü darbetti. O anlar halk otobüsünün kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Alişan KOYUNCU- Haluk TURGUT/GEBZE (Kocaeli), (DHA)

Olay, dün Osman Yılmaz Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen iki kişi, Çayırova- Emek hattında sefer yapan halk otobüsüne binmek istedi. Bu kişiler aynı ulaşım kartını kullanmak isteyince, halk otobüsü şoförü Serkan Karan, HES kodu nedeniyle uyarıda bulundu. Bunun üzerine 2 kişi, sürücü Serkan Karan’ı darp etti. Sürücü ve yolcular arasında devam eden kısa bir arbedenin ardından, bu kişiler otobüsten inerek uzaklaştı. Olayın ardından polis merkezine giderek şikayetçi olan Serkan Karan, daha sonra şikayetini geri çekti.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada, olay anı halk otobüsünün aracın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, tarafların önce tartıştığı, ardından da iki kişinin halk otobüsü şoförünü darbettiği görülüyor.

Diğer Haberler

  1. Ağrı’da 13 yıl önce kaybolan kişinin öldürüldüğü saptandı: 5 tutuklama
  2. İzmir’de Seferihisar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü gözaltında
  3. Ankara Valiliği NATO Zirvesi kapsamında alınan güvenlik önlemleri ile ilgili açıklama yaptı
  4. 3 yıl önce kayıtlara ‘intihar vakası’ olarak geçen Türkan’ın ölümüyle ilgili 2 tutuklama
  5. Kubilay Kaan Kundakçı'nın babası: Zuhal Kalaycıoğlu'nun ev hapsi muhtemelen çocuğundan dolayı kaldırıldı
  6. Bakanlık: Gaziantep Havalimanında iniş takımı arıza yapan uçaktaki yolcular tahliye edildi
  7. Eskişehir’de pompalı tüfekli saldırıya 2 tutuklama
  8. Kokudan rahatsız olan komşuların ihbarıyla cansız bedeni bulundu
  9. 81 ile 'Organize Suç Örgütleri ile Mücadele' genelgesi
  10. Aydın'da zeytinlik yangını

© Copyright 2026

DHA