Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hırsızlık için girilen evde işlenen cinayette 5 gözaltı

İzmir'in Konak ilçesinde Erdinç Kavurt'un (81) evine giren hırsızlar tarafından bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili 5 şüpheli, gözaltına alındı.

ABONE OL
Mustafa İÇ/İZMİR, (DHA)-

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Lale Mahallesi 3582 Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi.

İddiaya göre, 2 kişi hırsızlık amacıyla Erdinç Kavurt'un giriş kattaki dairesine girdi. Buradan gıda ürünleri çalan şüpheliler, daha sonra yatak odasında ev sahibi Erdinç Kavurt ile karşılaştı.

Yaşanan arbede sırasında Kavurt, göğsünden aldığı bıçak darbesiyle yere yığılırken, 2 şüpheli kendilerini dışarıda bekleyen araca binerek kaçtı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Erdinç Kavurt'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Kavurt'un cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheliler A.M.S., H.E., R.T., H.A. ve H.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Diğer Haberler

  1. Polis memurunu, atıldığı gece kulübüne silahlı saldırı düzenlerken vurmuş
  2. İzmir'de 15 kilo skunk ele geçirildi: 3 tutuklama
  3. Rafting yapan 52 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
  4. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 58’inci duruşma
  5. Diyarbakır’da çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne operasyon: 15 tutuklama
  6. Manisa’da iki kamyonun çarpıştığı kazada sürücüler öldü, 1 yaralı
  7. Denizli’de restorana silahlı saldırı: 5 yaralı
  8. Zorla aracına bindiği kadını istediği yere götürtüp, para ve kolyesini aldı
  9. Bursa'da servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
  10. Bursa'da Kültür Yolu Festivali'nde bıçaklı kavga: 2 yaralı

© Copyright 2026

DHA