Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hırsızlık şüphelileri at arabasını bırakıp kaçtı

Düzce’de inşaattan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli kendilerini fark ederek uyaran kişinin kamyonetine at arabasıyla çarptı. İhbar üzerine polis ekiplerinin takip ettiği 2 şüpheli, bir süre sonra at arabasını bırakarak kaçtı.

ABONE OL
Mertcan KELEŞ/DÜZCE,(DHA)

Olay, sabah saatlerinde Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. At arabasıyla inşaata gelen 2 kişinin hırsızlık yaptığını fark eden kişi, onları engellemek istedi. Şüpheliler, geldikleri at arabasına binerek kendilerini uyaran kişinin kamyonetine çarpıp kaçmaya başladı. At arabasıyla kaçan şüphelileri takip eden kişi, polisi de arayarak ihbarda bulundu. Polis ekiplerinden kaçmaya çalışan 2 şüpheli, Aziziye Mahallesi'nde at arabasını bıraktı, koşarak bölgeden uzaklaştı. Polis ekipleri kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

At arabasında bulunan 1 köpek kulübesi, 1 çamaşır makinesi ve bazı inşaat malzemelerinin çalıntı olup olmadığını tespiti için çalışma başlatıldı.

At arabası, polis tarafından otoparka çekilirken, at ise Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekibi tarafından muayenesi yapıldıktan sonra Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim edildi. At, belediye tarafından koruma altına alındı.


Diğer Haberler

  1. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  2. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  3. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  4. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  5. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu
  6. Otizmli öğrencisini merdiven ittiği ileri sürülen okul müdürünün tahliye talebine ret
  7. Adalar Adliyesi'nin 12 silahın kaybolmasına ilişkin soruşturmada katibin ifadesi ortaya çıktı
  8. Kuyumcu dükkanından hırsızlık girişimine 2 tutuklama
  9. Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
  10. Otomobil fındık bahçesine uçtu; anne ve kızı yaralandı

© Copyright 2025

DHA