Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hırsızlık şüphelilerini engelledi, tabancayla vuruldu

Malatya'da depremde orta hasar almasından dolayı oturulmayan 11 katlı apartmana hırsızlık amacıyla girdiği anlaşılan 2 şüpheli, durumu fark edip kendilerini engelleyen Abdurrahman Yıldız'ı tabanca ile yaraladı.

ABONE OL
Recep BAĞDAT/ MALATYA, (DHA)-

Olay, saat 20.45 sıralarında Bostanbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde orta hasar almasından dolayı oturan kimsenin olmadığı 11 katlı apartmana 2 şüpheli hırsızlık için girmek istedi. O sırada durumu fark eden çevre sakinlerinden Abdurrahman Yıldız, şüphelileri uyarınca aralarında kovalamaca yaşandı. Site içerisinde yaşanan kovalamaca sırasında şüphelilerden biri tabanca ile Yıldız’a ateş etti. Yıldız, çenesine isabet eden kurşunla yaralandı.

Olayı görenler vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptıkları ilk kontrolde Abdurrahman Yıldız'ın çenesine isabet eden kurşunla yaralandığını belirledi. Yıldız, ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Diğer Haberler

  1. Muğla’da iki kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
  2. İzmir’de 20 metre derinliğindeki kuyuya düştü, yaralı kurtarıldı
  3. Yol kenarında tabancayla vurulmuş halde bulundu
  4. 1 kişinin öldüğü kazada belediye otobüsüyle çarpışan hafif ticari araç sürücüsü tutuklandı
  5. Yasa dışı bahis operasyonunda adliyeye sevk edilen 11 şüpheli serbest bırakıldı
  6. Trafik tartışmasında darbedilen kişi hastanede öldü; 2 gözaltı
  7. NATO üyesi 32 ülkenin lideri Ankara’da buluşacak
  8. Kayıp üniversite öğrencisi Hamza'yı arama çalışmaları 6’ncı gününde
  9. 'Kötü muamele' iddiasıyla 16 kişinin tutuklandığı özel bakım merkezi görüntülendi
  10. TZOB Genel Başkanı Bayraktar: Tarım sektöründen ayrılacak her çiftçi, ülkede gıda krizine sebebiyet verecektir

© Copyright 2026

DHA