Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hulusi Akar ve Vali Çiçek’e CİMER üzerinden hakaret iddiasına 2 yıla kadar hapis istemi

Eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e CİMER'e yazdığı şikayet dilekçesinde hakaret ettiği öne sürülen A.Ö.’nin 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

ABONE OL
Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)-

Kayseri'de yaşayan A.Ö., Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) gönderdiği şikayet dilekçesinde iddiaya göre eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e hakaret etti. Şikayet sonrası A.Ö. hakkında 'Kamu görevlisine hakaret' suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Kayseri 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında sanık A.Ö. hazır bulunurken, şikayetçi Akar ile Çiçek katılmadı. Sanık A.Ö. CİMER'e yazdığı dilekçede söz konusu sözleri yazdığını kabul etti.

Mahkeme hakimi, A.Ö. hakkında Kayseri 19'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde de benzer dava dosyası olması nedeniyle söz konusu dosyanın kendilerine gönderilmesi için müzekkere yazılmasına karar verip, duruşmayı erteledi. (DHA)

Diğer Haberler

  1. Batman’da midibüs çekiciye çarptı: 11 yaralı
  2. Kuyumcu soygunu faillerine hapis cezası
  3. Gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı
  4. Otomobil ile çarpışan servis midibüsü devrildi; 13 yaralı
  5. Edirne’de iki ayrı ilçede çıkan yangında 2 ev kullanılamaz hale geldi
  6. TBMM Genel Kurulu'nda Libya tezkeresi kabul edildi
  7. Hırsızlık şüphelileri jandarma operasyonuyla yakalandı
  8. YSK Başkanı Yener'den Ankara Valisi Şahin'e veda ziyareti
  9. Sevgi'yi öldürüp nehre attığı öne sürülen biri kardeşi 3 sanık için savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi
  10. Cinayetle yargılanan eski başkan adayından 'itibar' savunması

© Copyright 2025

DHA