Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Hurdalık deposu yangınını görüntüleyen gazetecilere tehdit

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, hurdalık deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. O sırada işletme içerisinde bulunan bir kişi, yangına haber için gelen gazetecileri tehdit etti.

ABONE OL
Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)

Akçaalan Mahallesi Bodrum-Turgutreis karayolu kenarındaki hurdalık deposunda saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. Yangın kentin yüksek yerlerinden görülürken, gökyüzünü kara duman kapladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonrası yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında hurda deposunda maddi hasar meydana geldi.

GAZETECİLERE SİLAHLI TEHDİT

Haber için bölgeye gelen ve görüntü alan gazetecilere, işletmede bulunan bir kişi, "Görüntüleri silin, ayaklarınıza sıkarım. Seni bulurum, getirin emaneti" şeklinde silahlı tehditte bulundu. Olayın ardından basın mensupları, Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek şikayetçi olacaklarını belirtti.




Diğer Haberler

  1. Cilvegözü Gümrük Kapısı’nda yaşanan geçici tıkanıklık giderildi
  2. Tekirdağ'da geri dönüşüm tesisinde yangın
  3. İzmir'de tefeci operasyonu: 7 tutuklama
  4. Sultanbeyli'de sanal medya hesabından asılsız paylaşım yapan şüpheli yakalandı
  5. İş insanı Nihat Kırmızı gözaltına alındı
  6. Rus turist otel koridorunda ölü bulundu
  7. Uluslararası forex yatırım dolandırıcılığı operasyonunda şüphelilerin emniyet ifadeleri ortaya çıktı
  8. Tartıştığı kardeşlerden birini öldürdü, diğerini yaraladı
  9. 15 yaşındaki çocuk, yolda tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdü
  10. Eşini tüfekle öldürüp, sokakta rastgele ateş açtı; 1 ölü, 3'ü çocuk 4 yaralı

© Copyright 2026

DHA