Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, çöken binada yaralanan 6 aylık bebeği ziyaret etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Küçükçekmece'de çöken 4 katlı binada yaralanan 6 aylık Aygözel isimli bebeği, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

Küçükçekmece'de 4 katlı bina çöktü. Enkazdan, 8 kişi yaralı olarak kurtuldu, 1 kişi ise hayatını kaybetti. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaralanarak hastanede tedavi altına alınan 6 aylık Aygözel isimli bebeği ziyaret etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yerlikaya, "Küçükçekmece’de çöken binada yaralanan 6 aylık bebeğimizi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Adı gibi güzel olan Aygözel bebeğimizin tedavisi sürüyor; doktorlar çok şükür durumunun iyi olduğunu söylediler. Aygözel bebeğimizin annesi ve babasının da tedavileri devam ediyor.

Çöken binada yaralanan hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim Aygözel bebeğimize uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah." ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler

  1. Sahilde 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldü; 3 şüpheli tutuklandı
  2. Akaryakıt istasyonundan çıkan otomobil alev aldı, baba ve iki oğlu yaralandı
  3. Çanakkale'de kaybolan dalgıcı arama çalışmaları 4’üncü gününde
  4. Mersin'de ailesiyle tartışıp, evini yakan şüpheli gözaltında
  5. Kuyuya düşen ineğini kurtaran ekiplere sarılıp, gözyaşı döktü
  6. Emniyet şeridinde duran TIR'a arkadan başka bir TIR çarptı: 2 yaralı
  7. Tunceli’de iki aile arasında silahlı kavga: 3 yaralı
  8. Türkiye'den Lübnan'a 15,6 tonluk tıbbi yardım malzemesi yola çıktı
  9. Arnavutköy'de sahilde İHA olduğu değerlendirilen bir cisim bulundu
  10. Manisa'da çıkan orman yangını kontrol altında

© Copyright 2026

DHA