Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İçişleri Bakanlığı'ndan 6 il için turuncu kodlu yağış uyarısı

İçişleriBakanlığı, İzmir, Manisa, Muğla, Antalya, Aydın ve Isparta için turuncu kodlu yağış uyarısı yaptı.

ABONE OL
Kadircan GÜLER/ANKARA,(DHA)

İçişleri Bakanlığı, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere ve yapılan değerlendirmelere göre; 24 Aralık 2024 Salı günü 6 ilde İzmir, Manisa, Muğla, Antalya, Aydın, Isparta için turuncu uyarı verildi. Yapılan açıklamada, turuncu uyarı verilen illerde yaşayan vatandaşlara AFAD tarafından SMS yoluyla bilgilendirilme yapılacağı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Antalya’da 24 Aralık’ta taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği duyurularak, turuncu uyarı verilen illerde; AFAD İl Müdürlüklerinden ve ilgili diğer tüm kurumlardan: 7 bin 749 personel, 3 bin 118 araç, 600 motopomp ve 334 dalgıç pompanın hazır beklemekte olduğu söylendi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan paylaşımda, "Vatandaşlarımızdan, Meteoroloji uyarılarını dikkatle takip etmelerini ve özellikle sel ve taşkın riski taşıyan bölgelerden uzak durmalarını önemle rica ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Diğer Haberler

  1. Kağıthane'de dere kenarında erkek cesedi bulundu
  2. Özgür Özel, İBB davası öncesi Silivri'de konuştu
  3. Bakan Yardımcısı Çelik: Kişilere karşı işlenen suçlarda aydınlatma oranı yüzde 98'e yükseldi
  4. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında İmamoğlu hakim karşısında
  5. Amasra'da fırtına; dalga boyu 2 metreye ulaştı
  6. Perakende ticaret yönetmeliğinde değişiklik
  7. MSB: Beklentimiz, CAATSA yaptırımlarının kaldırılmasıdır
  8. Kağıthane’de sağanağın ardından istinat duvarı çöktü
  9. Meriç Nehri'nde göçmen ailenin botu alabora oldu: 1 çocuk öldü, 2 çocuk kayıp
  10. Sarıyer’de sürüklenen tanker karaya oturdu

© Copyright 2026

DHA