Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Iğdır'da yerel gazete sahibi dövüldü

Iğdır'da, yerel gazete sahibi Metin Işık (48), sokak ortasında, eli sopalı bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganlardan şikayetçi olan Işık, "Yazdığım haberler birilerini rahatsız ettiği için saldırıya uğradım. Saldırganların kimliği belli. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum" dedi.

ABONE OL
Özkan AYDIN / IĞDIR, (DHA)

Topçular Mahallesi Şair Fuzuli Sokak'ta 27 Kasım akşamı yaşanan saldırı iddiaya göre şöyle meydana geldi: Metin Işık, akşam namazını kıldığı camiden çıkıp, bisikletiyle evine gitmek istedi. Ancak yolu, elleri sopalı 15 kişilik bir grup tarafından kesildi. Işık, öldürülesiye dövüldü. Saldırganlar kaçarken, yaralanan Işık, kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Tedavisinin ardından da karakola gidip, şikayetçi oldu. Saldırganlardan birinin daha önce kendisini tehdit eden Mutluhan K. olduğunu, diğerlerini ise tanımadığı belirten Işık, şunları söyledi.

"Camiden eve giderken kalabalık bir grupla karşıma çıkan Mutluhan K., 'Nasılsın ağabey?’ deyip, silah çekti. Ardından da elindeki sopa ile vurdu. Ardından diğerleri de vurmaya başladı. En az 15 kişi vardı. Kafamda, sırtımda ve ayağımda yaralar vardı. Hastaneye gidip tedavi oldum, rapor aldım. Sonra karakola gidip, şikâyetçi oldum. Yazdığım haberler birilerini rahatsız ettiği için saldırıya uğradım. Saldırganların kimliği belli. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum."

Diğer Haberler

  1. Camide komşusunu bıçaklayıp öldüren sanığa 16 yıl hapis
  2. Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi İstanbul'da başlıyor
  3. 'Yenidoğan çetesi' davasında duruşma 10 Temmuz'a ertelendi
  4. İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in yeğeni Murat Keleş savunma yaptı
  5. Silivri'de yapımı süren yeni duruşma salonu havadan görüntülendi
  6. Tavşanlı’da çukura düşen otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
  7. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında duruşmaya sahte basın kartıyla giren şüpheli tutuklandı
  8. Esenyurt'ta çöpte bulunan 1 milyon 200 bin liralık altın sahibine teslim edildi
  9. Ankara'da 'Orman Haftası' kutlandı
  10. Yazar Orhan Pamuk'un 9 dairesinin bulunduğu Taray Apartmanı davasında karar

© Copyright 2026

DHA