Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İlkokul öğrencileri, harçlıklarını LÖSEV'e bağışladı

Edirne'nin Keşan ilçesinde Raşit Efendi İlkokulu öğrencileri, okul harçlıklarını Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) bağışladı.

ABONE OL
Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)-

Keşan Raşit Efendi İlkokulu öğrencileri, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla düzenledikleri 'Harçlığımı LÖSEV'le paylaşıyorum' adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında harçlıklarından biriktirdikleri 21 bin 500 lirayı LÖSEV'e bağışladı.

Raşit Efendi İlkokulu Müdürü Bülent Erkul, çocukların farklılıklara karşı duyarlı olmalarını sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerin sosyal sorumluluk projesi hazırladığını söyledi. Öğrencilerin okul harçlıklarını ve kumbarada biriktirdikleri paralarını, LÖSEV'e bağışladıklarını ifade eden Erkul, duyarlılıklarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Öğrenciler de yardımlaşma ile dayanışma duygusunu geliştirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla lösemi hastalığının önemine dikkati çekmek istediklerini belirtti.




Diğer Haberler

  1. Bahçelievler'de minibüste, husumetli olduğu şoförü vurup kaçtı
  2. İzmir'de sünger deposunda yangın
  3. 'Kahramanım Mehmetçik ve Vatan' resim yarışması halk oylamasına açıldı
  4. Çanakkale'de sürüklenen tekne kurtarıldı
  5. Bakan Yardımcısı Alpaslan: Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bir dünya markası haline gelmiştir
  6. Fatih'te 19 yaşındaki Ali'nin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli daha adliyeye sevk edildi
  7. 34 yıl sonra ikiz çocuk sahibi olan aileye 'aile danışmanlığı' desteği
  8. Bakan Kacır 'Kutuplarda Sıfır Atık' kitabının lansmanına katıldı
  9. Sultangazi’de temel kazısı sırasında 2 bina tahliye edildi
  10. Adana'da içme suyu projesi çalışması sırasında göçük; 1 ölü, 1 yaralı

© Copyright 2026

DHA