Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İlkokullu Doruk, doğum günü hediyelerini depremzede çocuklara bağışladı

Manisa'da ilkokul öğrencisi Doruk Akgül (9), deprem nedeniyle ertelediği doğum gününü depremzede çocuklar için düzenledi. Doruk, sınıf arkadaşları ve velilerin de desteğiyle bağış kampanyasına dönüşen doğum gününde, kendisine gelen hediyeler ve toplanan 2 bin lirayı AFAD'ın yardım kampanyasına bağışladı.

ABONE OL
Ersan ERDOĞAManisa'N/ MANİSA, (DHA)

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye destek olan gönüllülere, Manisa'nın Yunusemre ilçesinde yaşayan Neslihan (38) ve Murat Akgül çiftinin 3'üncü sınıf öğrencisi oğulları Doruk Akgül de katıldı. Sınıfta 19 Şubat'ta kutlamayı planladığı doğum gününü deprem nedeniyle erteleyen Cemal Ergün İlkokulu öğrencisi Doruk, etkinliği, depremzedeler yararına yapmaya karar verdi. Getirilecek hediyeleri depremzede çocuklar için bağışlamak isteyen Doruk'a ailesi de destek oldu. Doruk'un isteğini duyurmasıyla etkinliğe sınıf arkadaşları ile veliler de katıldı. Bağış kampanyasına dönüşen doğum gününde toplanan hediyeler ve 2 bin TL, AFAD'ın depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına bağışlandı. Depremzede çocuklar için çok üzüldüğünü belirten Doruk Akgül, "Yardımcı olabilmek adına anneme hediyelerimi onlarla paylaşmak istediğimi söyledim. Yardımcı olabildiğim için çok mutluyum" dedi.

'DESTEK OLABİLDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUM'

Neslihan Akgül, desteklerinden dolayı velilere teşekkür etti. Doruk'un, depremzede çocukları görünce çok etkilendiğini anlatan Akgül, "Oğlumuz için sınıfta arkadaşlarıyla doğum günü organizasyonu yapmak istiyorduk. Deprem nedeniyle erteleme kararı aldık. Oğlum, hediyelerini depremzede çocuklarla paylaşmak istediğini söyledi. Beni de çok duygulandırdı. Böyle bir organizasyon yaptık. Duyan herkes destek oldu. Hem oğlumun doğum gününü kutlandı hem de depremzedeler faydalandı. Oradaki insanların ihtiyaçları bir sefere mahsus değil eski hayat standartlarına ulaşabilmeleri için sürekli yardım etmemiz gerekli, diye düşünüyorum. Destek olabildiğimiz için mutluyum" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. İstanbul'da sokakta yaşayan 159 kişi misafirhane ve otellere yerleştirildi
  2. Oyuncu Serkan Keskin'in babası İzmit'te toprağa verildi
  3. Karabük’te kar etkisini sürdürüyor
  4. Nargile içerken fenalaşan 6 kişi, karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
  5. Adana'da yol kenarında kadın cesedi bulundu
  6. Ehliyet sınavında kalp krizi geçirip motosikletle kaza yapan Üzeyir öldü
  7. Eğlence mekanları ve otellere uyuşturucu operasyonu: 17 gözaltı
  8. Esenyurt'taki kazada ölen şoför Niyazi Çelik son yolculuğuna uğurlandı
  9. 500 bin sosyal konut için kura çekimleri başlıyor
  10. Tartıştığı 3 kişi tarafından bıçaklanan üniversite öğrencisi yaralandı

© Copyright 2025

DHA