Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İnegöl’de 7 kişi, ormandan topladıkları mantarlardan zehirlendi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki farklı olayda ormandan topladıkları mantarlardan zehirlenen 5’i aynı aileden, 7 kişi hastanede tedaviye alındı.

ABONE OL
Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-

Olay, dün kırsal Tekke Mahallesi’nde meydana geldi. Ferdi G. (29), ağabeyi İlhan G. (34) ile birlikte ormana giderek mantar toplayıp eve getirdi. Anne Fatmagül G. (60), oğullarının topladığı mantarlarla yemek yaptı. Yemekten yiyen Hayrettin G. (62), Fatmagül G., Ferdi G., Şahin G. (27) ve İlhan G., bir süre sonra rahatsızlandı. Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle İnegöl Devlet Hastanesi’ne başvuran ailenin yedikleri mantardan zehirlendiği belirlendi. 5 kişi hastanede tedaviye alındı.

Öte yandan kırsal Çitli Mahallesi’nde yaşayan Harun G. (30) ile Alanyurt Mahallesi’nde yaşayan Kemal B. de (30) ormandan toplayıp yedikleri mantardan zehirlenerek, hastanede tedaviye alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. FETÖ davasında Taner Nakıboğlu yeniden tutuklandı
  2. Seçil Erzan’ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
  3. Oğlunu öldüren cinayet şüphelisinin annesi tarafından tabancayla vurulan kadın, toprağa verildi
  4. Bakan Memişoğlu: Sağlığın bilgisini üreteceğiz, teknolojisini geliştireceğiz
  5. Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye 750 milyon TL’yi aştı
  6. İnşaat firmasının ofisine silahlı saldırı
  7. Ortaokulda 12 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
  8. 54 ilde kaçakçılık operasyonu; 294 şüpheliye işlem yapıldı
  9. İsmail Saymaz ifade vermek için adliyeye geldi
  10. İstanbul’da uluslararası yatırım dolandırıcılarına operasyon: 95 gözaltı

© Copyright 2026

DHA