Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İran'da aracına İsrail füzesi isabet eden Türk TIR şoförü kurtarılamadı

İran'da aracına isabet eden İsrail füzesiyle yaralanan TIR şoförü Hüseyin Fırat (29), tedavi gördüğü hastanede 6 gün sonra yaşam savaşını kaybetti.

ABONE OL
Cuma Yunus YAŞATIR/REYHANLI (Hatay), (DHA)-

Hataylı TIR şoförü Hüseyin Fırat, İstanbul'dan aldığı yükü Afganistan'a teslim ettikten sonra Türkiye'ye dönüşe geçti. Aralarında babası Coşkun Fırat'ın da bulunduğu 15 Türk TIR'ı ile birlikte 5 Mart'ta İran'a giren Hüseyin Fırat'ın aracına İsrail'den atılan füze isabet etti. Kazvin eyaletini geçip Zencan kentine doğru giderken saldırıya uğrayan Hüseyin Fırat'ın kullandığı TIR alev aldı. TIR'dan yaralı olarak kurtarılan Hüseyin Fırat, götürüldüğü Zencan Hastanesi'nde tedaviye alındı. Diğer Türk şoförler ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Yoğun bakımda tedavi gören Hüseyin Fırat, bugün yaşamını yitirdi. Fırat'ın cenazesinin memleketi Reyhanlı ilçesine getirilmesi bekleniyor.

Diğer Haberler

  1. Prof. Dr. Sebe: Derinliği bilinmeyen sulara balıklama atlamak felç ve ölüme neden olabilir
  2. Avcılar’da korkulukları çalan şüpheliler uyuşturucu ile yakalandı
  3. Kavgada Kızılırmak’a düşen kişinin cansız bedenine ulaşıldı
  4. Adana’da seyir tepesinde silahlı saldırı: 1’i kadın 3 ölü
  5. Şırnak’ta tarım aracı devrildi: 9 yaralı
  6. Kastamonu’da orta refüje devrilen hafif ticari araçta kimse bulunamadı
  7. Kastamonu’da 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
  8. Adli kontrol şartı ile serbest kalan Ezel Akay: Medyada gördüğünüz her habere inanmayınız
  9. Kilis'te kontrolden çıkan otomobil yön tabelasına çarptı: 2 yaralı
  10. Avcılar’da yağışla birlikte yolda kayma oluştu; sokak trafiğe kapatıldı

© Copyright 2026

DHA