Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İranlı turistler: İnternet kesintisi nedeniyle olup bitenden haberdar değiliz

İran’da 28 Aralık’ta başlayan protestolar günlerdir devam ederken, Türkiye’ye gelen İranlı turistler, ülkede yaşanan internet kesintileri ve iletişim sorunları nedeniyle gelişmelerden haberdar olmadıklarını söyledi.

ABONE OL
Gülay KUYUCU-Orhan AŞAN/VAN, (DHA)-

İran genelinde devam eden protestolarla birlikte, başkent Tahran başta olmak üzere, birçok kentte internet erişiminde ciddi problemler yaşandı. İran’a açılan Van’ın Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı’nda ise giriş ve çıkışların her zamanki gibi normal seyrinde devam ettiği gözlendi.

İran’dan Türkiye’ye gelen turistler, ülkelerinde yaşanan internet kesintileri ve iletişim sorunları nedeniyle olup bitenleri takip edemediklerini belirterek, gelişmelerden haberdar olmadıklarını dile getirdi. Sınır kapısında genel olarak sakinlik yaşanırken, günübirlik bavul ticareti yapan vatandaşlar da geliş ve gidişlerde herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.


Diğer Haberler

  1. İstanbul merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 23 şüpheliye operasyon
  2. İkinci el otomobilleri sahte ekspertiz raporuyla satan çete adliyeye sevk edildi
  3. MİA'dan 'İsrail Yayılmacılığının Anatomisi' raporu
  4. Zeytinburnu'nda yağ aldırma ameliyatında öldü; eşi yanlış müdahale iddiasıyla şikayetçi oldu
  5. Maden ocağında grizu patlaması; 2 ölü, 5 yaralı, 1 işçi mahsur
  6. 'Çirkinler' ve 'Casperlar' suç örgütlerine operasyon: 9 gözaltı
  7. Yükseköğretim mezunlarında beyin göçü oranı arttı
  8. Didim açıklarında 40 kaçak göçmen yakalandı
  9. Milas Belediyesi'ne operasyonda Başkan Topuz ve oğlu da dahil 20 şüpheli adliyede
  10. İşçi servis minibüsü devrildi: 6 yaralı

© Copyright 2026

DHA