Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İş yerinde tartıştığı 2 kişiyi tabancayla öldürdü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tekel bayisi sahibi Ö.Y. (51), iş yerinde tartıştığı Abdulkadir Erkan (33) ve Nurettin Süleyman Ertem'i (56) tabancayla vurup öldürdükten sonra olay yerine gelen polislere teslim oldu.

ABONE OL
Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)-

Mimar Sinan Mahallesi'nde tekel bayisi işleten Ö.Y., dün saat 23.00 sıralarında iş yerine gelen Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem ile iddiaya göre içki içmeye başladı. Bir süre sonra taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ö.Y., ruhsatsız tabancasıyla Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'e ateş etti. Büfeden gelen silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'in hayatını kaybettiği belirlendi. İş yeri sahibi Ö.Y. ise polis ekiplerine olayda kullandığı tabancasıyla teslim oldu. Polis merkezine götürülmek üzere iş yerinden çıkarılan Ö.Y.'nin, çevredekilere “İş yerime çökmek istediler, ondan öldürdüm” dediği belirtildi. Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'in cenazeleri ise yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, iş yerinde tartıştığı Abdulkadir Erkan ve Nurettin Süleyman Ertem'i tabancayla vurup öldüren tekel bayisi sahibi Ö.Y. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.




Diğer Haberler

  1. Muğla’da yangından etkilenen üreticiler için hasar tespit çalışmaları sürüyor
  2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın ilk kadın generali Özlem Karapınar oldu
  3. Kelkit Çayında 69 gün önce kaybolan İlker için gıyabi cenaze namazı kılındı
  4. Esenyurt'ta 10 yıldır baktığı köpeği barınakta ölü buldu, sinir krizi geçirdi
  5. Eskişehir'de komşular arasındaki silahlı kavgaya ilişkin 1 tutuklama
  6. Psikolojik rahatsızlığı olan Latife, 4’üncü günde sağ bulundu
  7. Arkadaşını öldürüp kaçtı, saklandığı yazlık evinde yakalandı
  8. Tartışma sırasında korkup karşı balkona atlarken düşerek ölen 7 aylık hamile kadının eşi tutuklandı
  9. İçişleri Bakanlığı: 6 bin 134 yabancının Türk vatandaşlığı iptal edildi ya da geri alındı
  10. Maltepe'de 15 yıl hapis cezasıyla aranan cezaevi firarisi saklandığı evde yakalandı

© Copyright 2026

DHA