Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İş yerinin önünde silahlı saldırıda yaralandı

Aydın’ın Didim ilçesinde Şiar Baran İlkel (46), iş yerinin önünde 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlardan 2’si yakalanırken, kaçan diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

ABONE OL
Melek FIRAT/ AYDIN, (DHA)-

Olay, saat 22.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Sitesinde bir mobilya dükkanı önünde gerçekleşti. Şiar Baran İlkel işyerinin önünde 3 kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. İlkel, bacağına isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan İlkel, ilk müdahalenin ardından önce Didim Devlet Hastanesine, daha sonra buradan Aydın Devlet Hastanesine sevk edildi.

Saldırı ile ilgili çalışma yapan polis ekipleri 3 şüpheliden C.Ö., ve A.Ö.’yü yakalayarak gözaltına aldı. Üçüncü şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Diğer Haberler

  1. Sinop açıklarında füze olduğu değerlendirilen cisim bulundu
  2. Artvin’de ekiplerin 6 metrelik karla mücadelesi
  3. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yeni soruşturma; 3 gözaltı
  4. Serinlemek için girdiği çayda kaybolan Ömer, 3 gündür aranıyor
  5. Babasının kullandığı kepçenin altında kalan 3 yaşındaki Muhammed öldü
  6. Sarıyer’de evinde uyuşturucu düzeneği bulunan şüpheli: 'Satıcı değil içiciyim'
  7. Bakanlıktan 'devre tatil' ve 'devre mülk' uyarısı
  8. Milli Aile Haftası'nda 81 ilde 4 bin 973 etkinlik yapıldı
  9. Tuzla’da toprağa gömülü kompresör tankında 20 tabanca ele geçirildi
  10. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 43’üncü duruşma

© Copyright 2026

DHA