Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İskenderun Devlet Hastanesi’nde poliklinik olarak kullanılan 3 konteyner yandı

Hatay’da İskenderun Devlet Hastanesi’nin B Blok bahçesinde poliklinik olarak kullanılan, içinde kimsenin olmadığı 3 konteyner, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

ABONE OL
Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

Yangın, sabah saatlerinde İskenderun Devlet Hastanesi’nin B Bloku'nda poliklinik olarak kullanılan 3 konteynerde çıktı. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremleri sonrasında hasarın meydana geldiği hastanenin bahçesine yerleştirilen konteynerler henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.

Yangında içerisinde kimsenin olmadığı 3 konteyner kullanılamaz hale geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürdü. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

YANAN KONTEYNERLER KALDIRILDI

Hatay'da İskenderun Devlet Hastanesi’nin B Blok bahçesinde poliklinik olarak kullanılan ve çıkan yangında kullanılamaz hale gelen 3 konteyner, bulunduğu yerden kaldırıldı.

Konteynerlerin kurulu olduğu alanda temizlik çalışması başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. Ankara'da 'süresiz nafaka' protestosu
  2. Kastamonu'da orman işçisi, arı sokması sonucu öldü
  3. Haluk Görgün'den 'Deniz Kuvvetleri Günü' mesajı
  4. İletişim Başkanı Duran'dan 'Sıfır Atık' paylaşımı
  5. Ticaret Bakanlığı'ndan İstanbul'daki simit fiyatlarına inceleme
  6. 'Devletimizin yanındayız'
  7. Yargıtay'dan sıfır otomobildeki boya kusuru için 'ayıpsız misliyle değişim' kararı
  8. Kasapoğlu: Karşımızda kilitlenmiş, kapasitesini yitirmiş, işlemez hale gelmiş bir küresel sistem var
  9. Bakan Kurum: Sıfır Atık anlayışı, Türkiye'nin COP31 başkanlığı ile küresel iklim mücadelesine taşınıyor
  10. Antalya'da deniz suyu havadan sıcak

© Copyright 2026

DHA