Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Isparta'da amca- yeğen, TIR kazasında öldü 

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde, kullandığı TIR ile önündeki TIR'a arkadan çarpan Mehmet Kara (43) ve yanında olan yeğeni Betül Kara (16) hayatını kaybetti.

ABONE OL
Ali ÇEVİKBAŞ/ ISPARTA, (DHA)-

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Keçiborlu- Dinar yolunda meydana geldi. Mehmet Kara kullandığı 32 PP 128 plakalı, konteyner yüklü TIR ile aynı yönde ilerleyen A.A.K. yönetimindeki 15 NH 375 plakalı TIR'a çarptı. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Mehmet Kara ile yanındaki yeğeni Betül Kara'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Kara ve yeğeninin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü.

Öte yandan kaza sonrası TIR'lar, çekiciyle yoldan kaldırıldı. Diğer TIR sürücüsü A.A.K. ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde, amcası Mehmet Kara'nın kullandığı TIR'ın önündeki TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden Betül Kara, toprağa verildi. Cuma namazı ardından Işıkkent Mahallesi'ndeki Hamidabad Camii'nde son yolculuğuna uğurlanan Betül Kara'nın cenaze törenine Isparta Vali Yardımcısı Cemil Kılınç ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede baba Murat Kara gözyaşı döktü. Betül Kara'nın bir süre önce İzmir'de yaşayan akrabalarının yanına gittiği, amcası Mehmet Kara ile birlikte Isparta'ya dönerken, kazada öldüğü öğrenildi. Aynı kazada hayatını kaybeden TIR şoförü olan amca Mehmet Kara da Yalvaç ilçesine bağlı Yukarıkaşıkara köyünde toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Camiye giren pitbullun sahibine adli ve idari işlem yapıldı
  2. Halı sahada kalp krizi geçirip öldü
  3. Muayene olup evine dönerken kazada yaralandı, aynı hastaneye kaldırıldı
  4. Seyir halindeki otomobilin üzerine kaya düştü; 5 yaralı
  5. Ela Rümeysa Cebeci ek ifade için adliyede
  6. Hasan Berat'ı ağır yaralayan arkadaşı yeniden tutuklandı
  7. Festivalde 2 saatte 2 ton hamsi tüketildi
  8. Bakan Uraloğlu, cenaze törenine katıldı
  9. Uyuşturucu soruşturmasında 3 şüpheli hakkında yakalama kararı
  10. Sosyal medya fenomeni Murat Övüç tutuklandı

© Copyright 2025

DHA