Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul’da plaj sezonu 4 Haziran'da açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte işlettiği plajlarda sezonu açıyor. 4 Haziran’da başlayacak sezon boyunca İstanbullular Caddebostan, Güneş ve Menekşe Plajları’ndan faydalanabilecek.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Anadolu Yakası’ndaki Caddebostan 1- 2-3 Plajları ile Avrupa Yakası’ndaki Güneş ve Menekşe Plajları’nda 2019 yılı sezon açılışını 4 Haziran itibariyle yapacak. Sezon boyunca İstanbullular’a hizmet verecek olan plajlar, haftanın yedi günü sabah 08:00 ila akşam 19:00 saatleri arasında hizmet verecek.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ HAD SAFHADA

İBB, tarafından İstanbulluların huzur içinde bir yaz geçirmesi için plajlarda güvenlik tedbirleri de alınıyor. Cankurtaran ekipleri İstanbul’daki toplam 47 bin 800 metre uzunluğundaki 38 plajda gelişmiş teknolojik ekipmanlarla hizmet verecek. 2 drone, 35 jet-ski, 7 kurtarma botu, 2 amfibik kurtarma jeti, 14 atv aracı, 190 gözetleme kulesi ve 481 cankurtaran personeli sezon boyunca görevde olacak.

Diğer Haberler

  1. Üvey oğlunun tabancayla vurduğu belediye personeli ağır yaralandı
  2. Muğla’da rafting botu devrildi: 12 yaşındaki çocuk öldü
  3. Çankırı’da çıkan yangında 2 ev, 2 ahır ve 1 samanlık küle döndü
  4. Boğulma tehlikesi geçiren 2 kız kardeşe ilk müdahaleyi sahildeki doktor ve emekli hemşire yaptı
  5. Sarıyer'de 4 aracın karıştığı zincirleme kazada otomobil sürücüsü yaralandı
  6. Zeytinburnu'nda restorandaki silahlı saldırıya ilişkin 6 şüpheli daha yakalandı
  7. Diyarbakır’da 7 katlı binanın çatı katında yangın
  8. Şişli'de gecekonduda erkek cesedi bulundu
  9. DMM: Güvenpark’ta eylem yapan er gazilerin Bilkent Gazi Uyum Evi’ne alınmadığı iddiaları gerçek dışı
  10. Husumetlisi ile eşini iş yerinde, müdahale eden oğlunu da araçta silahla vurdu: Baba ve oğlu öldü, anne yaralı

© Copyright 2026

DHA