Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul Emniyeti'nde 2019 atamaları belli oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan 2019 yılı genel atama sonuçları açıklandı. Bu kapsamda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 2 bin 62 polisin başka illere tayini çıkarken, çeşitli illerde görev yapan bin 412 polis ise İstanbul'a atandı.

ABONE OL
Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA

Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine göre, her yıl Mayıs-Haziran ayları arasında açıklanması gereken genel atama sonuçları akşam saatlerinde açıklandı.

2 BİN 62 KİŞİ GİTTİ, BİN 412 KİŞİ GELDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, Polis Memuru, Başpolis, Kıdemli Başpolis, Komiser Yardımcısı, Komiser ve Başkomiser rütbelerinde görev yapan emniyet personellerinden toplam 2 bin 62 kişi diğer illere tayin olurken, çeşitli illerde görev yapan bin 412 polis ise İstanbul'a atandı.

Diğer Haberler

  1. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  2. Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
  3. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  4. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  5. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  6. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu
  7. Zıpkınla balık avlamak için dalış yapan emekli askeri savcı hayatını kaybetti
  8. Ankara Valiliği'nden 'buzlanma' ve 'don' uyarısı
  9. Boşanma aşamasındaki çifti öldüren şüpheli tutuklandı
  10. Sadettin Saran gözaltına alındı

© Copyright 2025

DHA