Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul Valiliği: 281 bin 677 denetim gerçekleştirildi

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kontrollü normalleşme döneminde dinamik denetimlerin aralıksız olarak devam ettiği, toplam 281 bin 677 denetimin gerçektirildiği belirtilerek, "Evimizde, iş yerimizde, çarşıda, pazarda, ulaşımda, her zaman ve her yerde kendimizin denetçisi olalım. En etkili denetimin özdenetim olduğunu unutmayalım" denildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)

"281 BİN 677 DENETİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ"

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Vali Ali Yerlikaya öncülüğünde 'Kontrollü Normalleşme' döneminde salgınla daha etkili mücadele edebilmek amacıyla 39 ilçemizde vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, il müdürlerimiz ve meslek odaları ekiplerimizin katılımlarıyla dinamik denetimler her alanda aralıksız devam ediyor. 7 / 24 esasına göre bütün birimlerin katılımıyla ilimizde yapılan denetimlerde yeme-içme yerleri başta olmak üzere bütün işletmelere, iş yeri sahipleri ve vatandaşlarımıza korona virüse karşı alınan tedbirlere uyulması hususunda uyarılar yapıldı. Salgının önlenmesine yönelik tedbirleri içeren İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararlara uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Bu kapsamda, dinamik denetim sürecinde İstanbul genelinde vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, il müdürlerimiz ve meslek odaları ekiplerimizin katılımlarıyla 4 Mart’ta 122 bin 116, 5 Mart’ta 96 bin 436, 6 Mart’ta 63 bin 125 olmak üzere toplam 281 bin 677 denetim gerçekleştirildi."


"'HEDEF MAVİ KATEGORİ' PAROLASIYLA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİNAMİK DENETİMLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEKTİR"

Açıklamada, "Kontrollü Normalleşme döneminde, salgınla mücadelemizi etkin olarak sürdürebilmek maksadıyla, bütün birimlerimizin katılımıyla her alanda 'Hedef Mavi Kategori' parolasıyla yoğunlaştırılmış dinamik denetimlerimiz aralıksız devam edecektir. Evimizde, iş yerimizde, çarşıda, pazarda, ulaşımda, her zaman ve her yerde kendimizin denetçisi olalım. En etkili denetimin özdenetim olduğunu unutmayalım. Denetimlerde görev alan tüm ekiplerimize ve desteklerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Diğer Haberler

  1. İlişkisini bitirmek istedi darbedilip burnu kırıldı: Yaşamak istiyorum
  2. Eyüpsultan’da ‘yol verme’ kavgasında darbettiği sürücüyü tanımazlıktan geldi
  3. Bakan Kurum, Antakyalı otobüs şoförünün hikayesini paylaştı
  4. AFAD Başkanı Pehlivan: Bu sene personel sayımız 4 bin 600 olacak
  5. 'Aziz İhsan Aktaş' davasında duruşma 7'nci gününde devam edecek
  6. Deprem enkazından 45 saat sonra çıkarılan Tuğba: Estetik cerrah olacağım
  7. Hendek Kadın Açık Cezaevi'nde çıkan yangında 11 hükümlü dumandan etkilendi
  8. Kars'ta 'torbacı' operasyonu; 2 tutuklama
  9. 'Futbol bahis ve şike' soruşturmasında iddianame hazırlandı
  10. İzmir’in Buca Belediyesi’ne operasyon: 25 gözaltı

© Copyright 2026

DHA