Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul’da bisiklet yarışı nedeniyle kapatılan yollar trafiğe açıldı

İstanbul’da düzenlenen L’Étape Türkiye by Tour de France bisiklet yarışı nedeniyle kapatılan Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nün Ankara istikameti ile Beykoz'da bazı yollar yarışın tamamlanmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

ABONE OL
Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA)-

Beykoz Spor Ormanları'ndan başlayacak yarışta sporcular, Çavuşbaşı’ndan TEM Otoyolu’na çıkıp FSM Köprüsü üzerinden Avrupa Yakası’na geçecek. Seyrantepe’den dönüş yapacak yarışmacılar, yeniden FSM Köprüsü üzerinden Anadolu Yakası’na geçerek Kavacık Kavşağı’ndan Beykoz’a ulaşacak. Yarış güzergahı, Yeni Riva Yolu, Riva, Paşamandıra, İshaklı, Polonezköy, Çengeldere ve Çavuşbaşı hattının ardından Beykoz Spor Ormanları’nda sona erecek. Güzergahtaki yollar yarışın durumuna göre kademeli olarak yeniden trafiğe açılacak.

 

FATİH VE BEYOĞLU’NDA DA BAZI YOLLAR KAPATILDI

İstanbul’da düzenlenen koşu nedeniyle de bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. Bu kapsamda Fatih’te Kadir Has, Abdülezelpaşa ve Ayvansaray caddelerinin Eyüpsultan istikameti, Ragıp Gümüşpala Caddesi’nin Atatürk Bulvarı bağlantısı ile Atatürk Köprüsü’nün Fatih istikameti trafiğe kapatıldı. Fevzipaşa Caddesi ile Galata Köprüsü alternatif güzergâh olarak kullanılabilecek. Beyoğlu’nda ise Refik Saydam ve Tersane caddelerinin Atatürk Köprüsü’ne katılım yolları araç trafiğine kapatıldı.




Diğer Haberler

  1. Park halindeki minibüse çarpan bisikletin sürücüsü öldü
  2. Kaşif Kozinoğlu’nun ölümüne ilişkin soruşturmada 1 şüpheli serbest bırakıldı
  3. Tartıştığı husumetlisini tabancayla vurdu
  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Kurulu'na katılmak için ABD’ye gitti
  5. Küçükçekmece’de derede erkek cesedi bulundu; boğularak ölmüş
  6. Sıfır Atık konseptli plaj sayısı 15'e yükseldi
  7. Eşi tarafından zorla tutulduğu araçtan atlayınca ağır yaralandı
  8. Kayıptı, boş arsada cansız bedeni bulundu
  9. Giresun'da menfeze düşen 2 çocuktan 1'i öldü
  10. Anne ve kızının böcek ilacından ölümüne ilişkin davada 1 sanığa 12 yıl hapis, 2 sanığa beraat

© Copyright 2026

DHA