Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul'da DHKP/C operasyonu: 12 gözaltı

İstanbul'da DHKP/C'ye yönelik 14 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alınırken 1 tabanca, 1 şarjör, 21 adet fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

ABONE OL
Ayşe GÜREL / İSTANBUL, (DHA)

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, DHKP/C Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik olarak İstanbul Gazi Mahallesi Spor Kulübü ve Gazi Mahalli Alan Yapılanması içerisinde faaliyet yürüten 14 kişinin yakalanmasına yönelik soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Sultangazi'de tespit edilen 14 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyonlarda yakalama kararı bulunan şüphelilerden 12'si gözaltına alınırken 2 kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Adreslerde yapılan aramalarda ise 1 tabanca, 1 şarjör, 21 adet fişek ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.




Diğer Haberler

  1. Şile Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 13 şüpheli tutuklandı
  2. YKS yolunda kazada yaralanan Ahmet de 10 günlük yaşam savaşını yitirdi
  3. AYM, cinsiyet değişikliğinde mahkeme izni şartının iptali istemini reddetti
  4. Şanlıurfa merkezli 11 ilde uyuşturucu operasyonu; 362 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi
  5. Bursa'da tarihi çarşıda yangın
  6. Firari hükümlü, 1300 kilometrelik takiple ormanda yaptığı kulübede yakalandı: Beni nasıl buldunuz
  7. Kadıköy'de yıkımı yapılan binada kısmi çökme; 2 işçi kurtarıldı
  8. Denizde kaybolan 17 yaşındaki Aytekin'in cansız bedenine ulaşıldı
  9. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 59’uncu duruşma
  10. Başkasının kimliğini gösteren firari hükümlü, koluna yazdırdığı adı fark edilince yakalandı

© Copyright 2026

DHA