Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul'da uyuşturucu hap ve kaçak kanser ilacı operasyonu: 6 gözaltı

İstanbul'da uyuşturucu hap ve kaçak kanser ilacı sattığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. 150 bin sentetik uyuşturucu hap ile bin 230 kutu kaçak kanser ilacı ele geçirildi.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ile Jandarma Genel Komutanlığı KOM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde; uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesi amacıyla İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, daha önce belirlenen bir imalathaneye operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

BİN 230 KUTU KAÇAK KANSER İLACI ELE GEÇİRİLDİ

İmalathanede yapılan aramalarda; bin 230 kutu kaçak kanser ilacı, 150 bin sentetik uyuşturucu hap, 25 kilogram pregabalin (655 bin uyuşturucu hap üretilebilecek ham madde), 2 hassas terazi, 5 bin boş plastik kutu, uyuşturucu imalathanesi ve muhtelif malzemeler ele geçirildi.

© Copyright 2025

DHA