Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul'da sis etkili oluyor; çift yönde askıya alınan gemi trafiği normale döndü

İstanbul'da sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Sis nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alınan İstanbul Boğazı gemi trafiği açıldı.

ABONE OL
Muharrem ÇAM- Mustafa Mert KARACA- İsa ALMAÇAYIR- Ali AKSOYER / İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul'da sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Boğaz çevresinde etkili olan sis kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Sis nedeniyle trafikte görüş mesafesi düşerken, İstanbul Boğazı sis altında kaldı.

GÖRÜŞ MESAFESİ DÜŞTÜ

D-100 Soğanlık mevki Kadıköy ve Pendik yönünde de sis oluştu. Sis nedeniyle görüş mesafesi düştü. Sabah erken saatlerde evlerinden çıkan sürücü ve yayalar sisten dolayı güçlükle ilerledi. Sürücülerin görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle D-100 üzerinde sabahın erken saatlerinden itibaren trafik oluştu.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve çevresinde etkili olan sis havadan görüntülendi. FSM çevresinde de sis nedeniyle görüş mesafesi azaldı.

İSTANBUL BOĞAZI GEMİ TRAFİĞİ ÇİFT YÖNDE ASKIYA ALINMIŞTI

Sis nedeniyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan açıklama yapılmıştı. Açıklamada, "İstanbul Boğazı gemi trafiği, kısıtlı görüş (sis) nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındı" denilmişti. Geçici olarak askıya alınan gemi trafiği normale döndü.

 

Diğer Haberler

  1. Kars’ta park halindeki iki adet çekici kurşunlandı
  2. Çorum'da cami önünde silahlı saldırı: 1 yaralı
  3. Maltepe'de alacak kavgası: Bıçakladığı kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü
  4. Gölette kadın cesedi bulundu
  5. Şişli’de otelde çıkan yangın söndürüldü; 6 kişi kurtarıldı
  6. Polisten kaçan ehliyetsiz sürücü alkolmetreye üflemedi; 259 bin TL ceza
  7. RTÜK Başkanı Daniş, Süper Amatör Lig’de şampiyon olan Çanakkalespor'u kutladı
  8. Batman’da silahlı kavga; 1 ölü
  9. Fabrikada yükleme platformu çöktü: 3 ölü, 1 yaralı
  10. MSB: İğneada açıklarında tespit edilen mayın imha edildi

© Copyright 2026

DHA