Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstanbul'daki kazada ölen Emrah Bursa’da toprağa verildi; 1 ay sonra baba olacakmış

İstanbul Başakşehir’de servis minibüsü, hafriyat kamyonu ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme kazada hayatını kaybeden Emrah Dağhan (31), memleketi Bursa’nın Gürsu ilçesinde toprağa verildi. Dağhan’ın, 1 ay sonra baba olacağı belirtildi.

ABONE OL
Hüseyin SEZGİN/BURSA, (DHA)

Kaza, dün saat 07.00 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikameti Başakşehir mevkisinde meydana geldi. Servis minibüsü ile hafriyat kamyonu çarpıştı. Aynı yöne giden yolcu otobüsü de kaza yapan kamyona çarptı. Kazada, servis minibüsünde bulunan Emrah Dağhan yaşamını yitirdi. 21 kişi de yaralandı.

Dağhan’ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından memleketi Bursa’ya getirildi. Gürsu’daki Bilali Habeşi Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emrah Dağhan’ın cenazesi, Gürsu Mezarlığı’na defnedildi. Cenazeye Dağhan’ın ailesi ve yakınları katıldı. Emrah Dağhan’ın evli olduğu ve eşinin doğumuna 1 ay kaldığı öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Erzurum ve Kars'ta kar yağışı; 73 kırsal mahalle yolu kapandı
  2. Bakan Bolat: Erdoğan diplomasisi, ihracatçılarımıza güçlü bir zemin sunuyor
  3. Annelerinin antrenmana götürmek için ehliyet aldığı judocu kardeşler, şampiyon oldu
  4. Gölette cesedi bulunan Bahar'ı, muhtar sevgilisinin öldürdüğü ortaya çıktı
  5. Van’a İskoç gelin
  6. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 5'inci hafta
  7. Zirai don riski nedeniyle ateş yakıp, ürünlerini korumaya çalıştılar
  8. Polislere yönelik alaycı ifade kullanarak görüntü çeken şüpheliler adliyeye sevk edildi
  9. Esenyurt'ta telefonda kendisini polis olarak tanıtıp 2 milyon 140 bin lira dolandırdı
  10. Motosiklet sürücüsünün sırt çantasından 8 kilo kaçak saf altın çıktı

© Copyright 2026

DHA