Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İstiklal Caddesi'nde para saçanlara gözaltı 

İstiklal Caddesi'nde para saçarak ilerleyen iki kişi sosyal medyadan büyük tepki çekmişti. 2022 yılına ait olduğu belirlenen görüntülerle ilgili Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, görüntülerde yer aldığı belirlenen O.M.N. gözaltına alındı. E.A. isimli kadının ise Adana'da yaşadığı belirlendi.

ABONE OL
Mustafa Mert KARACA/İSTANBUL, (DHA)-

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanarak tepkilere neden olan İstiklal Caddesi'nde para saçma görüntüleriyle ilgili Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarda görüntünün 2022 yılına ait olduğu, şüphelilerden birinin daha önce de benzer görüntüler paylaştığı öğrenildi. Görüntülerde yer alan O.M.N. yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen O.M.N., "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılamak" suçundan adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Görüntülerde yer alan E.A. isimli kadının ise Adana'da yaşadığı belirlendi.


Diğer Haberler

  1. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 58’inci duruşma
  2. Diyarbakır’da çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne operasyon: 15 tutuklama
  3. Manisa’da iki kamyonun çarpıştığı kazada sürücüler öldü, 1 yaralı
  4. Denizli’de restorana silahlı saldırı: 5 yaralı
  5. Zorla aracına bindiği kadını istediği yere götürtüp, para ve kolyesini aldı
  6. Bursa'da servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
  7. Bursa'da Kültür Yolu Festivali'nde bıçaklı kavga: 2 yaralı
  8. Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
  9. Seferihisar Belediye Başkanı Yetişkin'in de aralarında bulunduğu 20 şüpheli adliyeye sevk edildi
  10. Türk Kara Kuvvetleri'nin 2235'inci kuruluş yıl dönümü İstanbul'da kutlandı

© Copyright 2026

DHA