Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir’de 2 çocuğunun annesi eski eşini öldürüp, intihar etti

İzmir'in Bayraklı ilçesinde ayrıldığı eşi 2 çocuğunun annesi Havva Çubukçu’yu (34) tabanca ile öldüren Uğur Baycan (37), olay yerinden kaçtıktan kısa süre sonra intihar etti.

ABONE OL
Mustafa İÇ/ İZMİR, (DHA)-

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesi Muhittin Erenler Mahallesi 2169 Sokak'taki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, Havva Çubukçu, evine gelen eski eşi Uğur Baycan ile henüz belirlenemeyen sebeple tartıştı. Evde yaşanan ve sokağa taşan tartışma sırasında Baycan, yanında bulunan tabancayla Çubukçu'ya ateş ederek kaçtı. Çubukçu kanlar içerisinde yere yığılırken, gürültü ve silah seslerini duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde Çubukçu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinden kaçan Baycan ise kısa süre sonra Refik İnce Mahallesi'nde 1925 Sokak'ta suç aleti tabanca ile kendisini vurarak intihar etti. Baycan ve Çubukçu'unun cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı.

İki çocukları olduğu öğrenilen çiftin ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Haberler

  1. 'Alihan Kuriş' suç örgütüne yönelik operasyon: 30 gözaltı
  2. Ankara’da ‘change’ operasyonu: 3 gözaltı
  3. Göl kenarındaki etkinlikle Perseid meteor yağmurunu izlediler
  4. Bağcılar'da kontrolden çıkan motosiklet devrildi: 2 yaralı
  5. Manisa'da 'FETÖ' soruşturması yalanıyla çift dolandırıldı: 1 tutuklama
  6. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası'nın 100'üncü yılında iş dünyasına katkı sağlayanlara ödül
  7. Otomobilin çarptığı 7 yaşındaki Azra, hayatını kaybetti
  8. Eski başpehlivan Şaban Yılmaz ikinci kez gözaltına alındı
  9. Osmaniye’de iki otomobil çarpıştı: 2’si çocuk 4 yaralı
  10. Bursa'da polisten kaçan alkollü motosiklet sürücüsüne 450 bin TL ceza

© Copyright 2026

DHA