Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir'de 5 milyon TL değerinde kaçak ürün ele geçirildi

İzmir'de polisin son 1 haftada düzenlediği 16 ayrı kaçakçılık operasyonunda, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon lira olan çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

ABONE OL
Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)

Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesindeki Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 11-17 Ağustos arasında 16 farklı operasyon düzenlendi.

Aliağa, Buca, Bornova, Çiğli, Güzelbahçe, Karabağlar, Konak ve Ödemiş ilçelerinde ekiplerin aramalarında; piyasa değeri yaklaşık 5 milyon lira olan 1 milyon 93 bin 500 içi doldurulmuş makaron, 3 bin 887 paket gümrük kaçağı sigara, 2 bin 939 gümrük kaçağı puro, 114 kilo nargile tütünü, 280 litre taklit etiketli etil alkol, 647 elektronik sigara cihazı, 57 elektronik eşya, 4 gümrük kaçağı cep telefonu, 64 sikke, yüzük ve bilezik gibi 25 tarihi eser, 1 tabanca, 1 şarjör, 32 tabanca fişeği ve 1 av tüfeği ele geçirildi. 21 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.


 

Diğer Haberler

  1. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  2. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  3. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  4. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  5. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  6. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  7. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  8. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  9. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  10. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı

© Copyright 2025

DHA