Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir'de alacak meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşını öldürdü

İzmir'in Konak ilçesinde Hakkı Kaya (31), alacak meselesi nedeniyle tartıştığı arkadaşı Abdurrahman Bozkurt'u (30) bıçaklayarak öldürdü.

ABONE OL
Kadir ÖZEN-Tekin GÜRBULAK/İZMİR, (DHA)-

Olay, önceki gün saat 06.00 sıralarında Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. Telefon alım satım işiyle uğraşan evli ve 1 çocuk babası Abdurrahman Bozkurt ile Hakkı Kaya, sokakta alacak meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kaya, Bozkurt'u bıçakla yaralayıp, kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Bozkurt ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan Abdurrahman Bozkurt, kurtarılamadı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, aynı gün olayla ilgili Kaya ile Pınar G.'yi (29), gözaltına aldı. Hakkı Kaya, polisteki ifadesinde Abdurrahman Bozkurt ile arkadaş olduklarını, alacak meselesi nedeniyle cinayeti işlediğini söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Kaya tutuklanırken, Pınar G. serbest bırakıldı. (DHA)



Diğer Haberler

  1. Silivri açıklarında ceset bulundu
  2. 4 milyar liralık hacimli yasa dışı bahis operasyonu: 68 gözaltı
  3. Antalya’da suç örgütü propagandasına operasyon; 2 şüpheli yakalandı
  4. Ordu’da arazi kavgasında kardeşini öldürdü, yeğenini yaraladı
  5. Adalar Belediye Başkan Vekili Medine Pamuk görevinden istifa etti
  6. Filistinli Esil: Kalbimin bir parçası hala Filistin’deki okul sıramda oturuyor
  7. Afyonkarahisar'da 'reçeteli ilaçların yasa dışı yollarla temini' operasyonu; 15 gözaltı
  8. Yerde gördüğü Türk bayrağını alan kurye Gülten’e vali tebriği
  9. Adalet Bakanlığı'ndan ailenin korunmasına yönelik genelge
  10. Müstehcen içerik ürettiği tespit edilen 58 sanal medya hesabına erişim engeli

© Copyright 2026

DHA