Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir'de istirahat raporu için para isteyen doktora ev hapsi

İzmir'de, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde istirahat raporu için para istediği görüntülerin sosyal medyaya yansıması üzerine gözaltına alınan doktor H.B.C.'ye adli kontrol şartı kapsamında ev hapsi cezası verildi.

ABONE OL
Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan doktor H.B.C.'nin istirahat raporu için para istediği görüntülerin sosyal medyada yer alması nedeniyle İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, açığa alınan hekim hakkında inceleme başlattı.

SAVCILIK DA SORUŞTURMA BAŞLATTI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı da doktor H.B.C.'nin istirahat raporu için para istediği görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine soruşturma başlattı. Doktor H.B.C., Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen doktor H.B.C.'ye, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı kapsamında ev hapsi cezası verildi.

Diğer Haberler

  1. Bursa'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
  2. Çanakkale otomobil, yolun karşına geçmeye çalışan aileye çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
  3. Sulama kanalına düşen iki kardeşten biri boğuldu; diğerinin durumu ağır
  4. Zelenski’nin ‘Rusya hava sahası’na yönelik güvenlik açıklamasından sonra uçaklar geri dönüyor
  5. Gülistan Doku’nun eski erkek arkadaşı cezaevinden Tunceli’ye getirildi; 4 saat ifade verdi
  6. Gazeteci Kemal Öztürk'ü hedef gösteren şüpheli, Antalya'da gözaltına alındı
  7. Çubuk’ta uygulama noktalarını paylaşanlara operasyon: 36 gözaltı
  8. 33 sanıklı çocuk istismarı davasında karar
  9. Seyhan Nehri üzerindeki asma yaya köprüsünde yangın
  10. Beylikdüzü açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen tekne kurtarıldı

© Copyright 2026

DHA