Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir'de lastik deposunda çıkan yangın kontrol altında

Aliağa ilçesinde bir lastik deposunda saat 15.30 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle 1 saatte kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler sürüyor.

ABONE OL
Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)

Aliağa'daki Hatundere Sanayi Sitesi'nde bulunan bir lastik deposunda, saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Yükselen siyah dumanı görenler, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekipleri ise bölgede güvenlik önlemi aldı. Ekiplerin alevlere müdahalesi sürüyor.

1 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Aliağa ilçesinde bir lastik deposunda saat 15.30 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle 1 saatte kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Atölyede ‘APP plaka’ mesaisi
  2. İletişim Başkanlığı'ndan, CNN International'ın haritasına tepki
  3. Şanlıurfa'da yanıcı maddelerin bulunduğu depoda yangın
  4. Tabancasını temizlerken sol bacağından yaralandı
  5. Batman'da refüje çarpan otomobil yandı; 2 yaralı
  6. Karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile kızı yaşamını yitirdi
  7. Bodrum'da kazada ölen iş insanı toprağa verildi
  8. Motosikletin çarptığı 7 yaşındaki Ecrin öldü
  9. DMM'den 'savaşa hazırlık' iddialarına ilişkin açıklama
  10. Otomobil şarampole uçtu; baba ile araçtan atlayan oğlu yaralandı

© Copyright 2026

DHA