Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

İzmir'deki silahlı saldırıda ölü sayısı 4'e çıktı

İzmir'in Torbalı ilçesinde 3 kişinin öldüğü silahlı saldırıda Ayşe Özdemir (32) de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Böylece saldırıya ilişkin ölü sayısı 4'e çıktı. Olayda yaralanan Ayşe Özdemir'in oğlu Ahmet Ege Özdemir (1) ile Miraç Altun'un (4) tedavileri sürüyor.

ABONE OL
Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)-

Olay, 29 Mayıs'ta saat 16.30 sıralarında Ayrancılar Mahallesi'nde meydana geldi. Seyir halindeki Adnan Özdemir idaresindeki otomobile, bir kişi pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırgan suç aleti ile birlikte kaçarken, çevredekiler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde araçtaki motosiklet tamircisi sürücü Adnan Özdemir (61), Abdullah Altun ve Fatma Altun'un yaşamını yitirdiğini belirledi.

Adnan Özdemir, (Fotoğrafta)

Yaralanan Miraç Altun (4), Adnan Özdemir'in gelini Ayşe Özdemir (32) ve oğlu Ahmet Ege Özdemir (1) ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ölen 3 kişinin cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, şüphelinin K.K. olduğunu belirledi. Ekipler, adresi tespit edilen K.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Ayşe Özdemir, (Fotoğrafta)

Ahmet Ege Özdemir, (Fotoğrafta)

GÖZALTI SAYISI 5'E ÇIKTI

Olayda yaşamını yitirenlerin cenazeleri, yakınları tarafından teslim alındı. Hayatını kaybeden 3 kişi, 30 Mayıs'ta Torbalı ilçesinde toprağa verildi. Soruşturmayı kapsamında jandarma ekipleri, K.K.'ye yardımcı oldukları gerekçesiyle 4 kişiyi daha gözaltına aldı. Böylelikle gözaltı sayısı 5'e yükseldi.

SALDIRI KAMERADA

Bu arada saldırgan K.K.'nin pompalı tüfekle otomobildekilere ateş ettiği anlar, çevrede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; K.K.'nin eline pompalı tüfekle otomobilde bulunanlara art arda ateş ettiği ve saldırının ardından koşarak uzaklaştığı görüldü. Öte yandan olayın, 2023 yılında işlenen bir cinayetin intikamını almak için gerçekleştiği önü sürüldü. Jandarma karakolundaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, 31 Mayıs'ta adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden K.K., B.B. ve A.S.B. tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaralılardan Ayşe Özdemir, bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının tedavisinin sürdüğü bildirildi.



Diğer Haberler

  1. Karnından 2 kilo 200 gram ağırlığında tümör çıkarıldı
  2. Lastiği patlayan otomobil, refüje çarpıp takla attı
  3. Uludağ’da drift atan ehliyetsiz sürücüye 65 bin TL ceza
  4. Baraj gölünde teknenin alabora olması sonucu kaybolan Fatih’in cansız bedeni bulundu
  5. Balık tutmak için inmeye çalıştığı falezlerde 20 metre yüksekten düşüp yaralandı
  6. Silahlı saldırıya giderken yakalandılar: 4 tutuklama
  7. 'Bıçak parası' soruşturmasında tutuklanan profesörün savcılık ifadesi ortaya çıktı
  8. Banka kartını arkadaşına veren kişiye 20 yıla kadar hapis talebiyle dava
  9. Eskişehir’de kayıp öğretmeni arama çalışmalarında 6’ncı gün
  10. Utku'nun ölümünde 'akran zorbalığı' iddiası

© Copyright 2025

DHA